Quantcast
Till salu inom: ”

cafe till salu malmö säljes

Waterlife
F

Tidigare annonser till salu

Ska du bygga nytt, göra en tillbyggnad eller inreda ditt hem? Har du en restaurang eller ett café och behöver hjälp med inredningen och konceptlösningar? Jag har arbetat med villor, om- och tillbyggnader i ca tio år och har stor erfarenhet inom området. Har även ritat och designat flertalet cafeér och restauranger. T ex Barista Fair Trade Coffee. www.barista.cc Du kan få hjälp med hela projekteringen eller bara t ex bygglovshandlingar. Jag hjälper till med myndighetskontakter och har ett bra nätverk när det gäller konstruktörer, byggare, entreprenörer mm. Maila gärna om du har frågor. Inget jobb är för litet eller stort! Referenser lämnas gärna! Jens Laursen, Arkitekt. 070-300 34 84
Lägenhet på 2 rok, på 48,5 kvm i fina och lugna Kirseberg. Nära till parker och lokalt centrum, matbutiker, pizzeria, café mm. Buss till centrum tar ca 14 min, nära till pendlingsmöjligheter till bl. a Lund. Lägenheten har balkong, separat toalett och badrum, tvättstuga och bastu i samma hus. Lägenheten uthyres fullt möblerad, inkl. el, vatten och avlopp. Redo att flyttas in i! Inflytt: omgående överlämning. Utflytt: enligt överenskommelse (min. 6 mån) Deposition erläggs vid överlämning. (13600kr) Skriv meddelande, jag tar kontakt med er!
En fräsch genomgående 2:a med 56 välplanerade kvm uthyres i andrahand minst 1 år. Lägenheten erbjuder både förmiddags- och eftermiddagssol. Måste ses! Lägenheten ligger på västra hamnen, här bor du på bästa läge i ett område som är något helt utöver det vanliga! Området bjuder på ett rikt utbud av cafèer och restauranger. Nära till havet samtidigt väldigt centralt beläget. Inflyttning kan ske redan från 1:a juli. Hyra: 8500 kr. Omöblerad. Intresserad? Maila ditt nummer så kan jag ringa upp dig. OBS! Endast seriösa svar!
Hej! De är nu dax att sälja verksamheten pga tidsbrist och annan verksamhet! Internetcafét har funnits i snart 11 år. Cafét ligger centralt i ett AA läge och består av 2 våningar 33 Gamingdatorer med 22Tums plattskärmar Servern är uppbyggd på Smartlaunch vilket används på dom flesta internet cafén. El, Sopor samt värme ingår i hyran. Stor AC finns installerad För mer info besök oss eller skicka ett mail.
Vi heter Anna & Maria och är 22 & 25 år gamla. Vi har pluggat teater i Svalöv, men ska nu bo i Malmö för att i huvudsak jobba, Anna kommer jobba på bar och Maria på café. Utöver det kommer vi också ägna oss åt olika film- och teaterprojekt, främst i Malmö. Vi vill gärna hyra en 2:a, med inflyttning 1 september. Möblerad eller omöblerad spelar ingen roll. Vill du hyra ut din lägenhet till oss, ring eller maila!