Quantcast
Till salu inom: ”

cavapoo valper säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

\"Cavapoo\" den underbara lilla familjehunden!!En liten hund som verkligenförgyller tillvaron :)Otroligt tillgiven,snäll o lättskött.Passar barnfamilj ,unga o äldre.Pappan till valparna är en mkt fin cavalierhaneo mamman en underbar liten dvärgpudel.Båda föräldrarna är sunda medunderbara temperament.Vuxenvikt mellan 4-7 kg.Om pälsen är lockig fäller den ingen päls.Valpen är uppfödd i hemmiljö,avmaskad,idmärkt,vaccineradoch vetrinärbesiktigad vid leverans efter 8 veckor tidigaste den 13 mars.Välkomna med intresseanmälan.1 röd hane1 svart hane*Så länge annonsen finns är valp kvar att tinga******************************PLANERADE VALPAR!!!Cavapoovalpar planeras födas i Mars med leverans efter 8 v ålder i Maj månad. Kan redan nu förhandstingas till kärleksfulla hem.Pris :Hanvalp 7500krTikvalp 8000kr
Endast en valp kvar. Min Cavapoo fick två tikvalpar och den ena är redan tingad. Valparna är uppfödda i hemmiljö och vana vid barn och katter. Vid leverans är de verterinärbesiktigade, chippade, avmaskade, vaccinerade och registrerade. Valpen kan hämtas hem till er efter den 4 augusti. Om ni vill tinga den lilla som är kvar vill jag ha en handpenning på 1000 kr. Vi ställer gärna upp som hundvakt i framtiden när ni ska på semester. Vill ni se fler bilder på valparna gå in på min blogg Skapande Hem.
Här finns en pigg och glad liten kille. Hans mamma är cavalier och hans pappa dvärgpudel. Uppvuxen i hemmiljö bland barn, stora och små hundar, dammsugare och allt annat som hör ett hem till. Han är trygg, orädd och har lätt för att koppla av. Vid leverans är han vaccinerad, besiktigad, chippad och reggad i Jordbruksverket. Han är född 23 april och levereras tidigast då han är 8 veckor, dvs 18 juni. Har du lämpligt hem till denna killen är du välkommen att höra av dig. Tingas mot en handpenning på 2000 kr.
En sprallig och kramgo liten kille söker sitt föreviga hem. Han föddes den 2/10 och är 8 veckor 27/11 och är nu redo att flytta till sin familj. Mamman är cavalier och pappan är dvärg pudel. Han är: Chippad Vaccinerad Besiktad Avmaskad Denna ras är allergivänlig, han är van vid barn och andra hundar. Om man är intresserad så får man ringa! Bildsamlare undanbedes!!
Planerar att köpa en tik valp till sommaren.