Quantcast
Till salu inom

"cavapoo valper säljes"

Gnesta
Igår

Underbara CAVAPOO valpar

39 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Chihuahua valp 13.v

ABC-Annons.se
Bengtsfors
Igår

Fin Amstaff Mix Tik Valp

6 000 kr
ABC-Annons.se
Ronneby
Idag

American bully valp

30 000 kr
ABC-Annons.se
Västerås
Igår

Cavapoohane sker tik

1 234 kr
Blocket.se
Eksjö
Idag

Maltipoo, toypudel, cavapoo...

18 000 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Cavapoo

7 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Hässleholm

Cavalier King Charles Spaniel 50%(Cavapoo)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
\"Cavapoo\" den underbara lilla familjehunden!!En liten hund som verkligenförgyller tillvaron :)Otroligt tillgiven,snäll o lättskött.Passar barnfamilj ,unga o äldre.Pappan till valparna är en mkt fin cavalierhaneo mamman en underbar liten dvärgpudel.Båda föräldrarna är sunda medunderbara temperament.Vuxenvikt mellan 4-7 kg.Om pälsen är lockig fäller den ingen päls.Valpen är uppfödd i hemmiljö,avmaskad,idmärkt,vaccineradoch vetrinärbesiktigad vid leverans efter 8 veckor tidigaste den 13 mars.Välkomna med intresseanmälan.1 röd hane1 svart hane*Så länge annonsen finns är valp kvar att tinga******************************PLANERADE VALPAR!!!Cavapoovalpar planeras födas i Mars med leverans efter 8 v ålder i Maj månad. Kan redan nu förhandstingas till kärleksfulla hem.Pris :Hanvalp 7500krTikvalp 8000kr
7 500 kr
Fyndtorget.se
Hund  ·  Kalmar

Cavapoo/Powder Puff tikvalp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Endast en valp kvar. Min Cavapoo fick två tikvalpar och den ena är redan tingad. Valparna är uppfödda i hemmiljö och vana vid barn och katter. Vid leverans är de verterinärbesiktigade, chippade, avmaskade, vaccinerade och registrerade. Valpen kan hämtas hem till er efter den 4 augusti. Om ni vill tinga den lilla som är kvar vill jag ha en handpenning på 1000 kr. Vi ställer gärna upp som hundvakt i framtiden när ni ska på semester. Vill ni se fler bilder på valparna gå in på min blogg Skapande Hem.
7 400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Växjö

Cavalier / pudel valp (cavapoo)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Här finns en pigg och glad liten kille. Hans mamma är cavalier och hans pappa dvärgpudel. Uppvuxen i hemmiljö bland barn, stora och små hundar, dammsugare och allt annat som hör ett hem till. Han är trygg, orädd och har lätt för att koppla av. Vid leverans är han vaccinerad, besiktigad, chippad och reggad i Jordbruksverket. Han är född 23 april och levereras tidigast då han är 8 veckor, dvs 18 juni. Har du lämpligt hem till denna killen är du välkommen att höra av dig. Tingas mot en handpenning på 2000 kr.
7 000 kr
Blocket.se