Till salu inom

"chihuahua till salu stockholm säljes"

Södertälje
Igår

Chihuahua/papillon 5månader...

13 000 kr
Blocket.se
Södertälje
2 dagar

Chihuahua/Chinese crested &...

12 000 kr
Blocket.se
Tumba
2 dagar

Lev klara valpar

10 000 kr
Blocket.se
Haninge
6 dagar

Chihuahua hane valp

11 500 kr
Blocket.se
Järfälla
8 dagar

Chihuahua

16 500 kr
Blocket.se
Tumba
8 dagar

Blandras pomeranian / chihu...

15 000 kr
Blocket.se
Haninge
11 dagar

Chihuahua valpar

16 000 kr
Blocket.se
Tyresö
13 dagar

Bland ras hund valpar

20 000 kr
Blocket.se
Huddinge
14 dagar

Cappy 6 mån söker nytt hem

10 500 kr
Blocket.se
Bromma
1 månader

Chihuahua valpar

17 000 kr
Blocket.se
Stockholm
1 år

Chihuahua Visa liknande

5 000 kr
Ibuywesell.com

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kista

Chihuahua

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Nu finns chansen för dig som vill ha en toppen hund..! Nemo är otroligt trevlig och man Älskar honom.. han tar plats direkt i ens hjärta.. Nemo är en renrasig chihuahua med stamtavla. Busig,Framåt,kelig, Ståtlig. Ålskar barn och andra hundar. Född:20100707 Hane Du ska kunna erbjuda nemo ett hem med kärlek och promenader.! Ring bara om intresse finns! Det är med sorg i hjärtat då vi måste hitta ett nytt hem åt honom då jag har ändrat mina jobbtider! Olyckar kan hända inne men det brukar bara ske om han är ensam för länge..!!
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Chihuahua papillon valp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Måste jag sälja min lilla ögonsten Doris snart 4 månader. Pga personliga omständigheter. Hon är en jättefin liten chihuahua/papillon valp. Hennes pappa är 100% chihuahua och mamman är 75% chihuahua och 25% papillon. Hon är inte helt rumsren. Så du som vill ta hand om Doris måste ha tid för henne. Säljer inte till personer under 20 år eller första bästa som hör av sig för detta handlar inte om pengar utan att Doris ska få det så bra som möjligt! Hon är registrerad hos jordbruksverket. Så ring eller maila och berätta om er själva och vad ni har att erbjuda för hem till Doris.
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sigtuna

Chihuahua/powderpuff hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu finns det bara en herre kvar som söker nytt hem han är född den 19/2-11 och är över 8 veckor. Han är nu ensam kvar och söker en egen familj att flytta till, en glad och framåt kille som älskar att vara med. Van med alla djur och vardags sysslor och att åka bil. Han är vid leverans * chippad * vaccinerad * 3 års dolda fel fösäkrad * besiktigad u.a * fullt av maskad Ring eller maila för mer info.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södertälje

Chihuahua tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tyvärr måste vi sälja våran lilla docka på grund av tidsbrist. Hon har inga problem med andra hundar eller barn, hon blir tre år och är ssk-reg. Hon har jätte fin personlighet och är av den minsta sorten. Älskar att va i väskan när man promenerar, kan även gå utan koppel. Önskar henne ett tryggt och varaktig hem där hon får all kärlek och uppmärksamheten hon behöver. Endast seriösa svar ring har ibland inte tid att gå in på hotmail.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Rerasig tik,,chihuahua

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
nu har zazza blivit 23 v. hon är vet.undersökt,vacc 2ggr,chippad,inga problem alls. hon har ingen stamtavla,är reg i jordbruksverket.zazza kommer att väga ungefär 2.3 kg.hon har alla fördelar med en lite äldre valp . fostrad av mamma och syskon,nästan rumsren. kommer vid inkallning,van att gå lös i skogen och på bilfria vägar,sticker aldrig från flocken. ´zazza är en mjuk och gosig tjej som nästan aldrig skäller.bara hört henne skälla vid lek med syskon aldrig ute.hon äter torrfoder. medföljer ett startpaket. välkommen att boka tid för besök.
9 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj