Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua till salu stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Nu finns chansen för dig som vill ha en toppen hund..! Nemo är otroligt trevlig och man Älskar honom.. han tar plats direkt i ens hjärta.. Nemo är en renrasig chihuahua med stamtavla. Busig,Framåt,kelig, Ståtlig. Ålskar barn och andra hundar. Född:20100707 Hane Du ska kunna erbjuda nemo ett hem med kärlek och promenader.! Ring bara om intresse finns! Det är med sorg i hjärtat då vi måste hitta ett nytt hem åt honom då jag har ändrat mina jobbtider! Olyckar kan hända inne men det brukar bara ske om han är ensam för länge..!!
Måste jag sälja min lilla ögonsten Doris snart 4 månader. Pga personliga omständigheter. Hon är en jättefin liten chihuahua/papillon valp. Hennes pappa är 100% chihuahua och mamman är 75% chihuahua och 25% papillon. Hon är inte helt rumsren. Så du som vill ta hand om Doris måste ha tid för henne. Säljer inte till personer under 20 år eller första bästa som hör av sig för detta handlar inte om pengar utan att Doris ska få det så bra som möjligt! Hon är registrerad hos jordbruksverket. Så ring eller maila och berätta om er själva och vad ni har att erbjuda för hem till Doris.
Nu finns det bara en herre kvar som söker nytt hem han är född den 19/2-11 och är över 8 veckor. Han är nu ensam kvar och söker en egen familj att flytta till, en glad och framåt kille som älskar att vara med. Van med alla djur och vardags sysslor och att åka bil. Han är vid leverans * chippad * vaccinerad * 3 års dolda fel fösäkrad * besiktigad u.a * fullt av maskad Ring eller maila för mer info.
Tyvärr måste vi sälja våran lilla docka på grund av tidsbrist. Hon har inga problem med andra hundar eller barn, hon blir tre år och är ssk-reg. Hon har jätte fin personlighet och är av den minsta sorten. Älskar att va i väskan när man promenerar, kan även gå utan koppel. Önskar henne ett tryggt och varaktig hem där hon får all kärlek och uppmärksamheten hon behöver. Endast seriösa svar ring har ibland inte tid att gå in på hotmail.
nu har zazza blivit 23 v. hon är vet.undersökt,vacc 2ggr,chippad,inga problem alls. hon har ingen stamtavla,är reg i jordbruksverket.zazza kommer att väga ungefär 2.3 kg.hon har alla fördelar med en lite äldre valp . fostrad av mamma och syskon,nästan rumsren. kommer vid inkallning,van att gå lös i skogen och på bilfria vägar,sticker aldrig från flocken. ´zazza är en mjuk och gosig tjej som nästan aldrig skäller.bara hört henne skälla vid lek med syskon aldrig ute.hon äter torrfoder. medföljer ett startpaket. välkommen att boka tid för besök.