Quantcast
Till salu inom: ”

allergivänliga hundar till salu ej valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en helt underbar yorkshireterrier valp kvar till salu. En jätte liten tik (på bilden är hon två och en halv månader gammal) som kommer att bli högst 1,5 kilo stor. Leverans klar efter den 8 mars. Uppväxt i hemmiljö och van vid allt som sker i ett hem med barn, hundar och katter. Trygg, framåt och rolig. Född den 14 december, avmaskad 2ggr, besiktad utan anmärkningar, Id-märkt och vaccinerad. Ingen stamtavla. Priset är 9 900 kronor. Rasen är allergivänlig! Fäller ej. Är du intresserad eller vill veta mera så hör gärna av dig!
Renrasiga - rastypiska valpar efter trevliga välmeriterade championföräldrar, leveransklara vecka 17, april månad. - REG.SKK stamtavla - vaccinerad - id-märkt - veterinärbesiktad - säljes ej före 8 veckors ålder. En mycket trevlig sällskapshund med mycket pälsvård, fäller ej, tillhör de allergivänligare raserna. Gillar det mesta såsom agility, lydnad, spåra etc. men främst att få vara med sin familj. Föräldrar är patella ua, ögonlysta ua. För mer info: http://hem.passagen.se/zinnycots Mobilnummer: 070-2288567 (fotot är på pappan som valp)
Den 4 april föddes 5 renrasiga Bologneser, 3 tikar och 2 hanar. Valparna kommer vara leveransklara första veckan i Juni, vid 8 veckors ålder. De kommer vid leverans vara reg. i Svenska kennelklubben, avmaskade, vet.besiktigade, vaccinerade och chipmärkta. Allt enl SKK. Valpen får vid flytt med sig ett paket med mat och snuttefilt, cd skiva med bilder samt skötselråd. Bolognesen är en allergivänlig sällskapshund som inte fäller. Båda föräldrarna är ögonlysta u.a. Valparna kommer vara uppväxta bland hundar, katter och barn. Pappan har vunnit championat i Ungern och Norge. Föräldrarna har otroligt bra mentalitet. För seriöst intresse och för mer information är ni välkomna att höra av er.
Mycket fin shih tzu hane letar varaktigt hem att flytta till. Han är kvar från en kull på 4 härliga shih tzu valpar.Han är tre månader nu. Mycket social, älskvärd liten kille som fungerar väl med både människor och andra hundar. Mamma och pappa är shih tzu, en ras som anses allergivänlig och dem fäller inte. Valpen är avmaskad 2 ggr, chippad, vaccinerad och veterinärbesiktigad. Det viktigaste för oss är att han kommer till ett hem där han kommer att vara älskad. Priset går alltså att diskutera om vi känner att ni verkligen är rätt familj för vår vovve.
Vår malteserhane/valp vill komma till en kärleksfull familj. Han är född den 3 december 2012 tillsammans med sina två syskon och är leveransklar nu. Båda hans föräldrar har stamtavla och hans pappa bor i Norrbotten och är både finsk och nordisk champion. Vid leverans är han registrerad hos SKK (har stamtavla), chipmärkt, veterinärbesiktad, vaccinerad, avmaskad och försäkrad mot dolda fel i 3 år. Ni får också med valppaket. Rasen är allergivänlig och kärleksfull. Mer bilder samt information finns på vår hemsida http://malteserpolly.blogspot.se