Allt till salu inom "chihuahua blandras"

Sortering:
Valp
Växjö
16 dagar

Valp Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
Blandras valpar
Tranås
19 dagar

Blandras valpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Blandras valp
Tumba
4 dagar

Blandras valp Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
chihuahua valp
Alvesta
8 dagar

chihuahua valp Visa liknande

12 500 kr
Blocket.se
blandrasvalp
Sundsvall
10 dagar

blandrasvalp Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Lilla Chilla!
Umeå
12 dagar

Lilla Chilla! Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
Blandras Hund
Nässjö
13 dagar

Blandras Hund Visa liknande

11 900 kr
Blocket.se
blandrasvalpar
Sundsvall
13 dagar

blandrasvalpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
blandrasvalpar
Sundsvall
18 dagar

blandrasvalpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Essunga

Jättetrevlig blandrastik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu är det bara Idaho kvar! :) Den finaste lilla skruttan av dom alla, väldigt kelsjuk och glad av sig! Mamman till henne är okänd blandras, hon är ca 35 cm hög och väger ca 10 kg. Pappan är chihuahua, ca 15 cm hög och väger ca 5 kg. Som vuxen blir Idaho ca 20 cm hög och kommer väga ca 7 kg :) Hon är en underbar liten individ som vill komma till ett eget hem, hon är leveransklar den 17 mars. Då är hon chippad,vaccinerad,avmaskad och besiktigad. Kan nu tingas för 500 kr.
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

Chihuahua Blandras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Mitt namn är Louie, jag är en jätte sött liten chihuahua blandras han på 1 år och 4 mdr. Jag söker en kärleksfull familj och som kan ta riktigt bra hand om mig när min nuvarande familj inte kan ha mig längre på grund av flyttning. Jag älskar barn, och är van vid katter. Jag älskar att kela och vara vid min familj. Jeg är chippat och vacc. och jeg väger ungefär 3 kilo... Om du tycker att du är rätt för mig, väntar jag på din uppringning med tålamod...
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Liten chihuahua blandras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Nu är jag tillbaka igen efter bara någon dag i min nya familj. Tyvärr så har min husse fått allergi. Jag är en liten blyg, busig och positiv kille, som gillar att sitta i knäet och mysa. När jag är ute så gillar jag att springa och leta efter pinnar. Jag är avmaskad 3 ggr besiktigad ua vaccinerad id-märkt Kloklippta och badade regelbundet. Mamman som är en liten chihuahua 75%, papillon 25%, pappan är en ståtlig chihuahua med stamtavla. 5900kr men hemmet är viktigare än priset så maila gärna vid frågor och funderingar!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Chihuahua blandras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Måste tyvärr sälja min underbart söta Lady som är född 2011-01-16 pga allergi i familjen. Vill hitta någon som har tid för henne och där hon kan stanna. Helst någon med efarnhet av hund sen innan. Hon lekfull och lätt lärd av sig, Nästan rumsren. Hon är van vid barn och vill oftas ligga i knät. Hon är mest Chihuahua sen lite shih-tzu och dvärgpincher. Hon är vaccinerad besiktad reg jordbruksverket köparen ska vara över 18 år. Endast seriösa köpare.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Chihuahua blandis 3 år söker fodervärd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
trevlig chihuahua blandras tik som är 3 år söker nu fodervärd . hon är van vid barn och andra hundar och funkar jättebra med det . vikt 3-3.5 kilo ungefär . vill komma till ett hem där hon kan få mycket kärlek och aktivitet:) gärna med annan hundkompis men utan går även bra . fodervärdsavtalet avser 2 valpkullar . skriv och berätta var ni bor och om vad ni kan erbjuda henne . lämna ditt nummer så ringer vi upp dig. levereras inte innan 8 veckor .
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj