Till salu inom

"claudio ferrici väska säljes"

Butik Lidköping
Igår

Indian Springfield *I BUTIK...

294 900 kr
Blocket.se
Töreboda
Igår

Sony Ccd-Trv418E PAL analog...

1 999 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Fendi väska

1 999 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
Igår

Indian roadmaster limited *...

351 900 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Väska Mac Douglas & Boot Dasia

2 500 kr
Blocket.se
Höör
Igår

Canon EF 600mm f/4L IS USM

39 500 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Sony A7III med 2st objektiv...

20 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Skinnväskor

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Malmö

Väskor i äkta skinn.(ny skick)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
1;äkta svart väska av cabrelli &co(svart). pris;250:kr.(prutat&klarrt). 2;Äkta skin väska av Claudio ferrici.(brun). mycket praktiks och elegant. pris;250.kr(prutat&klart). 3;svart skin avlång väska.(svart) liten och smidigt. pris;250;kr(prutat&klart). 4;Stor svart Epirit skin väska.(svart) pris;250;kr(prutat&klart). Köper alla tillsammans för 800;kr(prutat&klart). Alla väskor är i absolute bästa och ny SKICK,sparsamt använt. Väskor finns i Malmö.kan skickas i Hela sverige,köparen står för frakten.
250 kr
Blocket.se

Väskor - Heartmade och Claudio Ferrici

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
* Heartmade by Julie Fagerholt, väska med matchande bälte. Mycket vacker väska och bälte i läder. 500kr. * Claudio Ferrici, svart väska i skinn. Mycket praktisk och tuff väska med många fack. 350kr. * Smycken FIVA, Två par örhängen och två halsband. Vackra smycken av holländsk designer. 400kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Väska Claudio ferrici

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vit väska Claudio ferrici (original) Nypris 999 kr Säljer den för 400 kr Använd endast 1 gång Intresserad? Hör av dig, send ett mail
400 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

NY väska från Claudio Ferrici

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en helt NY, aldrig använd väska från Claudio Ferrici, väskan är i svart läder med två axelband, magnetlås. Mått: 35x25 cm Butikspris 2 000 kr Mitt pris 500 kr Väskan är givetvis orginal!
500 kr
Blocket.se

Väskor Dam(3) Claudio Ferrici, Carlton & Ecex

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljar 3 bra och Originale Dam väskor från Ecex, Carlton och Claudio Ferrici Först från högra en bra Dam akselremsväska från Ecex. Den är i snygg kastanjebrun färg med en kombi av. mocka läder och av oks läder. Den har 4 ytvändiga fikor. 3 med knaplås och den fjerde med blixlås. Den är med designat 2 akselremmor och handtag. Den är i bra skick och lett i vikt och med plats til ca. 30 liter som gjör den perfekt til båda jobbet och shopping med mera:) Nypris var: 1795:- Mit Pris endast 500:- Den andra är en mycket bra Claudio Ferrici dam akselrems väska i svart färg. Laggt av bästa italienska tjocka oksläder. Som Ny och med två uttvändiga fack, den är med et stort blixlås och indre fack med blixlås. Den är i mellan str. och bra med plats til mobil, böcker, dokumenter och lite shopping... Kolla mera info. här om Claudio Ferrici väskor=http://www.claudio-ferrici.com/ Nypris var: 2495:- Mit Pris endast 600:- Den tredje och sista är en bra och liten Carlton väska med kombi.lås. Den är i svart färg och med kombi. at använda den som änten akselremsväska och handväska. Bra til at förvara pas och andra viktiga dokumenter. Nypris var: 995:- Mit Pris endast 300:- Kan Skickas:)
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj