Quantcast
Till salu inom: ”

claudio ferrici väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

GANT Väska

Tumba
Kamera

Katrineholm
Ysl väska

Göteborg
Dkny väska

Malmö
Väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1;äkta svart väska av cabrelli &co(svart). pris;250:kr.(prutat&klarrt). 2;Äkta skin väska av Claudio ferrici.(brun). mycket praktiks och elegant. pris;250.kr(prutat&klart). 3;svart skin avlång väska.(svart) liten och smidigt. pris;250;kr(prutat&klart). 4;Stor svart Epirit skin väska.(svart) pris;250;kr(prutat&klart). Köper alla tillsammans för 800;kr(prutat&klart). Alla väskor är i absolute bästa och ny SKICK,sparsamt använt. Väskor finns i Malmö.kan skickas i Hela sverige,köparen står för frakten.
* Heartmade by Julie Fagerholt, väska med matchande bälte. Mycket vacker väska och bälte i läder. 500kr. * Claudio Ferrici, svart väska i skinn. Mycket praktisk och tuff väska med många fack. 350kr. * Smycken FIVA, Två par örhängen och två halsband. Vackra smycken av holländsk designer. 400kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit väska Claudio ferrici (original) Nypris 999 kr Säljer den för 400 kr Använd endast 1 gång Intresserad? Hör av dig, send ett mail
Säljer en helt NY, aldrig använd väska från Claudio Ferrici, väskan är i svart läder med två axelband, magnetlås. Mått: 35x25 cm Butikspris 2 000 kr Mitt pris 500 kr Väskan är givetvis orginal!
Säljar 3 bra och Originale Dam väskor från Ecex, Carlton och Claudio Ferrici Först från högra en bra Dam akselremsväska från Ecex. Den är i snygg kastanjebrun färg med en kombi av. mocka läder och av oks läder. Den har 4 ytvändiga fikor. 3 med knaplås och den fjerde med blixlås. Den är med designat 2 akselremmor och handtag. Den är i bra skick och lett i vikt och med plats til ca. 30 liter som gjör den perfekt til båda jobbet och shopping med mera:) Nypris var: 1795:- Mit Pris endast 500:- Den andra är en mycket bra Claudio Ferrici dam akselrems väska i svart färg. Laggt av bästa italienska tjocka oksläder. Som Ny och med två uttvändiga fack, den är med et stort blixlås och indre fack med blixlås. Den är i mellan str. och bra med plats til mobil, böcker, dokumenter och lite shopping... Kolla mera info. här om Claudio Ferrici väskor=http://www.claudio-ferrici.com/ Nypris var: 2495:- Mit Pris endast 600:- Den tredje och sista är en bra och liten Carlton väska med kombi.lås. Den är i svart färg och med kombi. at använda den som änten akselremsväska och handväska. Bra til at förvara pas och andra viktiga dokumenter. Nypris var: 995:- Mit Pris endast 300:- Kan Skickas:)