Quantcast
Till salu inom: ”

colbert brothers hoppsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Colbert Brothers hoppsadel. Havanna, 17,5" med medium i bomvidd. Sadlen har kalvläder, latex paneler och bred kanal. Byggd 2011, endast använd i 3 månader. Betyg: 5 Avbetalning: 534 kr/mån Mer information hittar ni på vår hemsida www.bockmanncenter.jetshop.se. Sadeln skickas gärna och öppet köp lämnas. Ni kan enkelt beställa denna sadel genom att ringa till butiken på 040-450820 mån-fre 14-18 eller lör-sön 10-15 eller genom att gå in på hemsidan under sadlar. Ni kan välja att betala med kort, förskottsbetalning eller genom avbetalning.
Säljer nu min hoppsadel av det Argentinska märket Colbert Brothers, ett av de nyare märkena på marknaden. Sadeln är uttagen juli-11 hos återförsäljaren och välskött. Mörkbrun till färgen och har sk "preeoiled skin", dvs skinnet är inte färgat utan behandlat med oljeteknik som också ger den en ngt mattare yta. Bommen gjord av trä och har normal storlek med 5års garanti (drygt 3år kvar). 17,5" i sätet och normala knäklossar i kåporna. Ger bra stöd precis bakom sitsen. Panelerna gjorda av Flexibel polerytan, (vilket är som latex fast ngt flexiblare). Sadeln använd på en häst med ganska välmarkerad manke och ligger även bra på normala ryggar. Inga skador. Priset är nu 13.000kr! (Nypriset på dessa sadlarna ligger på runt ca 20.000kr). OBS: Sadeln finns till försäljning i butiken Flädie Lantmannaaffär utanför Lund, där de har sadelutprovare. Tel: 046247430. Har du frågor så bara ring!
Colbert Brothers Bild 1 Hoppsadel 17,5"/mw i kalvskinn med integrerade paneler i Polyuretan. Sadel med lite smalare midja som hjälper ryttaren att hamna i rätt balans. Förstärkt kåpa. Bild 2 Hoppsadel 17,5"/ew med integrerade paneler i polyuretan. Close contact sadel som hjälper ryttaren att hamna i rätt balans. Utprovning av diplomerad sadelutprovare kan bokas.
Colbert Brothers, hoppsadel, inköpt 2014 september för 20000:- kvitto finns i nyskick, Sadeln är 17,5" normal bom, brun. (passar även hästar som har ngt vidare än normal) Sadel som börjat etablera sig hos elitryttare i europa och påminner mkt om Butet. I kalvskinn med mkt bra fäste i sätet , välbalanserad, mjuk och skön att rida i.