Quantcast
Till salu inom: ”

colbert brothers hoppsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min hoppsadel av det Argentinska märket Colbert Brothers, ett av de nyare märkena på marknaden. Sadeln är uttagen juli-11 hos återförsäljaren och välskött. Mörkbrun till färgen och har sk "preeoiled skin", dvs skinnet är inte färgat utan behandlat med oljeteknik som också ger den en ngt mattare yta. Bommen gjord av trä och har normal storlek med 5års garanti (drygt 3år kvar). 17,5" i sätet och normala knäklossar i kåporna. Ger bra stöd precis bakom sitsen. Panelerna gjorda av Flexibel polerytan, (vilket är som latex fast ngt flexiblare). Sadeln använd på en häst med ganska välmarkerad manke och ligger även bra på normala ryggar. Inga skador. Priset är nu 13.000kr! (Nypriset på dessa sadlarna ligger på runt ca 20.000kr). OBS: Sadeln finns till försäljning i butiken Flädie Lantmannaaffär utanför Lund, där de har sadelutprovare. Tel: 046247430. Har du frågor så bara ring!
Colbert Brothers hoppsadel. Havanna, 17,5" med medium i bomvidd. Sadlen har kalvläder, latex paneler och bred kanal. Byggd 2011, endast använd i 3 månader. Betyg: 5 Delbetala från 534,00 kr/mån Bedömning 5 Sadeln är i nyskick, endast lätt använd och i perfekt skick. 4 Sadeln har normalt slitage utan några fel eller defekter. 3 Sadeln ser normalt begagnad ut som en sadel gör efter år av användning, kan ev. ha skönhetsfel utan vidare betydelse 2 Sadeln ser sliten ut och kan behöva repareras så småningom. 1 Sadeln är sliten och bör genomgå en helrenovering innan den kan användas. ÖPPET KÖP I FEM DAGAR! Om företaget Köp din sadel tryggt och säkert hos Böckmann Center, vi hjälper dig att hitta rätt sadel och vi har stor sortering av både nya och begagnade sadlar. Vi har sadelinpassning varje vardag Tisd.-Fred. dagtid och Lörd.-Sönd. med start kl. 10.00. För tidsbeställning ring Jerry Johansson 0705-450820.
Colbert Brothers, hoppsadel, inköpt 2014 september för 20000:- kvitto finns i nyskick, Sadeln är 17,5" normal bom, brun. (passar även hästar som har ngt vidare än normal) Sadel som börjat etablera sig hos elitryttare i europa och påminner mkt om Butet. I kalvskinn med mkt bra fäste i sätet , välbalanserad, mjuk och skön att rida i.