Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 420 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båtmotorer, en del fullt fungerande men säljes som objekt då de ej är genomgångna eller servade. Säljes enstaka eller i parti ! NÅGRA FÅ KVAR ! Båtar, en Crescent ca 420 och en annan glasfiberbåt i samma storlek. Båda med renoveringsbehov (Lite plastning och målning). 1000 kr st. SÅLDA Hjulaxlar och annat till båtvagnsbygge, billigt ! Har också en del propellrar mm till salu Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En klassisk 70-talskonstruktion som passar utmärkt till fiske. God bärighet och två mitt-tofter gör den bekväm och säker. Båten har tidigare varit fullutrustad för gösfiske. Utrustningen är borttagen så några skruvhål och limrester finns. Båten har förvarats inomhus de senaste 6 åren. Linern (reling och mitt-tofter) är renoverade för några år sedan. Det återstår att lacka upp skrovets utsida om man vill ha den riktigt fin. Relingslist är inte monterad men ny medföljer. OBS! Båtvagnen på bilderna medföljer ej! Inget prut och inget byte!
Senare halvfranskt band med en lagad yttre fals, Stockholmiae Laurentii Salvii 1745, (4) + 420 sid.
Senare halvfranskt band med en lagad yttre fals, Stockholmiae Laurentii Salvii 1745, (4) + 420 sid. Utvikbara planschen till 1/3 ersätt med fotokopia. De två titelsidorna + sid 1 och 2 ersatta med fotokopior.
Crescent 420,Mercury 2006 lång rigg 2-takt trycktank,endast gått några timmar som ny.Sjösättningsvagn nya åror rejäla lås m.m. ALLT I MYCKET GOTT SKICK.