Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 490 sport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Styrpulpet Crescent 490 sport i bra skick. 50hk yamaha från 1990. Finns länspump, lanternor, strålkastare, belysning över motor, kompass, bra stuvutrymmen motorn är nyservad med impeller, stift, olja i växelhus. följande är gjort på båten: Nyrenoverade sittsar nymålad durk trädetaljer på båge lackade nymålad överbyggnad bottenmålad nydragen el i hela båten ny elcentral på panel Pris: 40:000:- Gratis transport inom stockholm vid köp av båten. Ring: 070-5904644 Mvh Fredrik
Praktisk och bra styrpulpet säljes på grund av tidsbrist. Fin modell med bra stuvutrymmen och gott om sittplatser, fyller alla behov. I gott skick, planar fint och är i allmänhet snygg. Teakdetaljer i för och akter. Motorn nyss genomgången på marina, går fint, samt elektroniken kollad. Modellen heter Crescent 490 Sport (ritad av Pelle Pettersson) och på aktern hänger en Evinrude 50 hk. Perfekt för vattensporter, utflykter och fiske. Fogelsta 30 kilometers sjösättningsvagn ingår. Mycket båt för pengarna.
Crescent 490 sport styrpulpet med Evinrude 90HK. Till båten medföljer en 80km/h trailer (obromsad) i nyskick, 2011 årsmodell. Garmin GPS, ekolod och badstege sitter monterat i båten. Vi skickar även med vattenleksakerna som vi har köpt till båten, 1st Base edge "åkbulle" och ett par vattenskidor! Det finns ett hamnkapell till båten som vi aldrig har haft monterat men det medföljer också. Härlig båt med bra klös i! Ring för mer info! Mattias 0768 86 75 88 Tony 0738 37 18 25 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.