Quantcast
Till salu inom: ”

crescent balder nypris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gant Jeans..

Fagersta
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min cykel pga flytt. Det är en fin Crescent Balder II i mycket gott skick. Den har 7 växlar i slutet nav. 26 tum Fotbroms, handbromsar fram o bak. Nypriset låg kring 5000 kr.
Hej jag säljer nu min mountainbike Crescent Balder som ej är använd sedan jag köpt den, jag har kvitto på den och den har 24 växlar i perfekt skick. jag vill ha 3000 kr för den då den är i nyskick. nypris 5500 kr!!! PRUTAT OCH KLART!!!
Crescent "BALDER" 24 vxl. vinröd met. enl.bild. nyservad. vxl. ngt.ojusterade. Mycket fin. (nypris ca.5000) Endast telefon, Em.
Pojkcykel i mycket välvårdat skick säljes. Shimano 7-växelnav med fotbroms och dessutom handbroms för fram och bakhjul. Ramhöjd 19", däck 26". Service utförd av cykelhandlare. Nya däck, nya bromsbelägg och ny växelwire. Komplett med original lås (två nycklar), manuall samt kvitto. Nypris för motsvarande cykel är idag ca: 6000 kr. Priset för denna cykel är 1500 kr (prutat och klart).
Jag har en fin mountainbike av modellen crescentbalder som inte längre gör någon nytta i min ägo. Nypriset var 6700 och nu säljer jag den billigt. Cykeln fungerar mycket bra även om den har ett par år på nacken. Maila så hör jag av mig.