Quantcast
Till salu inom: ”

crescent diva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skulle vilja sälja en ny modell barnvagn av Crescent märke. Vagnen är liten, smidig och lätt att köra. _Vändbart och justerbart handtag. _Vändbar liggdel och sittdel. _Justerbar sittdel från sittande till helt liggande. _Justerbart fotstöd. Svängbara framhjul som går också att låsa. _Extra lång suffletten så att barnet skyddas från solen. En vagn som du behöver för ditt barn från nyfött till 3 år+. Pris: 2800:- Priset kan diskuteras vid snabbt affär.
Endast sittvagnen då jag ej har kvar liggdelen. vändbart handtag och vändbar sittdel. Snurrbara, kullagrade s.k. swivelhjul framtill för lättare svängning. Det rostfria lättviktschassit är tillverkat helt i aluminium, har ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Crescent Diva är en unik vagn med patenterade lösningar för bla. infällning av framhjulen. Detta underlättar körning på stranden, i trappor eller i djup snö, vilket normalt sett är svårt för vagnar med swivelhjul. Utrustad med rejäla lufthjul baktill, punkteringsfria EVA-hjul framtill och höj- och sänkbart teleskophandtag Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Säljer nu våran Diva en mycket bra vagn lätt att köra och att fälla ihop. Använd i ca 7 månader men ser ut som ny. Crescent diva är en duovagn så det finns med liggdel till vagnen. Jag skickar med en svart åkpåse och två regnskydd, ett till liggdelen och ett till sittdelen. Finns även kudde och täcke som funkar till vagnen om du är intresserad av det också. Hör av er för mer info.
-Liggvagnen görs med lätthet om till sittvagn. - Komplett Duo-Liggvagn - Vändbart handtag - Vändbar sittdel - Sittdelen har fullt liggläge - Snurrbara, kullagrade s.k. swivelhjul framtill för lättare svängning (låsbara) = punkteringsfria EVA-hjul, framhjulen är även infällbara (perfekt när du ska gå i trappor med vagnen gå på stranden eller i snö. - Rejäla LUFTHJUL baktill - Höj och sänkbart Teleskophandtag - Chassi i aluminium I bra skick, inköpt nov-2009
Vi säljer vår Crescent Diva endast 2 månader gammal. Nypris inkl. 2 st topp paket 6995:- Vagnen är i färgen svart/sand Väldigt liten och lätt vagn Medföljer Diva bas: - Aluminiumchassi, vändbart handtag - Vändbar sittdel - Liggdel med madrass (aldrig använd) - Svängbara, infällbara framhjul - Regnskydd Medföljer 2st Diva topp paket: - 2 st klädslar till sittdel - 2 st sufflettklädslar - 2 st vindskydd till liggdelen För fler bilder och beskrivningar gå in på http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/diva/