Quantcast
Till salu inom: ”

crescent nano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crescent nano racer från 2007. Har rullat ungefär 170 mil. Sitter Shimano Sora bromsar, växlar och nav. Vevpariet är Spectra. Kedjan har precis blivit tvättad och oljad. I slutet av styret på båda ändarna sitter vars en "kudde" som minskar vibrationer i styret när du cyklar. Cyklen passar dig som är 165-175cm. Pedalerna är SPD-pedaler. Ett par Shimano-M076 i storlek 43 ingår. Om mer information önskas är det bara att mejla.
Hejsan! Ska sälja min cykel som är ca 4 år gammal. Den har rullat ca. 100 mil, dom senaste åren har den mest stått i garaget och dammat. Den är i nyskick och välvårdad. Det är ett Shimano Sora växelsystem. Cykeldatorn som sitter på ingår! Den passar mig som är 180 cm, skulle nog passa ännu bättre till en som är lite längre. Ring eller Maila om ni har några frågor! // Elias
Hej, Säljer nu min Crescent NANO då jag inte har tid. Cykeln är i fint skick och är perfekt för tex motionskörning samt vättenrundan. Lite tekniska detaljer: ALU RAM CARBON FRAMGAFFEL SHIMANO VÄXLAR RAMHÖJD 61 cm, jag är 1,94m. Utrustning finns vid intresse. ytterst lite använt. Skor st 44 Cykelbyxor cykeltröja hjälm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2011 års Crescent Nano 18-växlad Tiagra/Sora utrustad instegsracer i aluminium. Säljer nu min cykel som jag köpte 2011-10-01 eftersom jag aldrig använder den. Cykeln är i EXTREMT bra skick och har endast gått 10 mil. - 58 cm - 18 växlar - Sigma 1009 distansmätare Värdehandlingar med registreringsbevis finns i nyskick. När jag köpte med tbh: 8700 kr Nu säljs den: 4900 kr Cykelskor som behövs pga pedalerna finns också vid intresse i storlek 45.
Hej Säljer här en racercykel,Crescent Nano storlek 50. Passar bra för dig som är mellan 165-175 cm. Cykel har Shimanoväxlar, Sora fram och Tiagra bak. Pedaler för racerskor, flaskställ och pump medföljer. En perfekt cykel för dig som bestämt dig för att köra Vätternrundan. Cykel har endast gått 300 mil fördelat på två års träning samt två rundor. Vilket betyder att den är i fint skick Maila eller ring på 0503-22002