Quantcast
Till salu inom: ”

kawasaki cross 65cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min son tyckte inte det var så roligt, så vi säljer crossen igen. Precis samma som Kawasaki 65cc. Bara färgen som skiljer. Vi har bara kört lite med den sedan genomgång på delta i Falkenberg. Bra skick. Lättstartad. Den är sänkt så mycket det går nu så den passar bra till yngre förare. 6 växlad. Lungn i tempramentet om man är lite försiktig med gasen. Annars sticker den iväg som ett skott! Ca 70 cm i sadelhöjd. Har också en rejäl pit PRO i annan anonns som pappa åkt brevid med som ska bort. Vi ska sikta på en fyrhjuling istället så ev byte kan diskuteras.
Säljer nu pojkens 65cc cross när det har blivit dags för en större. crossen är fullservad, tvättad ny olja efter varge körning. ny kolv+cylinder,vevstake+ lager nya packningar i hela motorn. bra drivpaket med helt ny RK kedja. nytt bakdäck+nyare framdäck. crossen har gått ca 10 tim efter renovering. pris går att diskutera vid snabb smidig affär. mwh Peter ring hälst då jag har svårt att kolla mailen regelbundet.
Ska nu sälja/byta min cross för jag är sugen på fyrhjuling. Krav på fyrhjuling är att det inte är Kina, mer än 90cc och fräsch. Min cross är jätte bra skick! Allt är original! Du får med 2st extra kåpor och ett original stöd och ett biltema stöd! Om ni vill så får ni köpa till lite skydd och cross stövlar! Priset är annars prutat och klart Ring kvällstid När sommarlovet börjar så kan ni nå mig dygnet runt! Vill ni ha mer info är det bara att mejla, sms:a eller ringa! Mvh Joel!
Ny ska sonens gamla cross säljas. Kawasaki 65cc - 09 Den har gått 134 ÄRLIGA timmar i våran ägo + 10timmar av tidigare ägare. Saker som är nya Kolv inkl lager och packningar Drev fram och bak + kedja Packboxar i framgaffel Mycket välskött Allt som är gjort finns skrivet med timmar och datum. Det finns även fjädrar och sadel som är anpassad för korta och lätta personer som vi kan prata om vid ev affär. Ring för mer info . Fredrik Leek 0732-741338
Jag säljer nu cross p.g.a uppklassning till större kubik. Den är välvårdad och går bra. Jag har bytt kåpor de nya kåporna på som ni ser på bilden men ni får med de gamla. Vi har en Cross transport som är reglarbar från 50cc, 65 cc, upp till 85cc( längd 180 cm priset går diskutera på plats, och 3 svarta hjälmar stl. S,M L. lite använd. vi är intresserad av byte till 125 cc. ring för förslag.