Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg

Tidigare annonser till salu

CROSSTRAINER ELITE Originalet från TV! Kombinerar fettförbränning med styrketräning. Du kan förbränna kalorier och bygga upp dina muskler smidigt, enkelt och utan skadlig belastning på leder och knän. Aktiverar så många som 6 stora muskelgrupper samtidigt bak, lår, armar, axlar, rygg och bröst. Den eliptiska rörelsen gör att träningen känns lätt. Med Turn n´Burn (dator) har du kontrollen över hur många kalorier du bränner. Orbitek Elite är det perfekta träningsredskapet för hela din kropp, ålder och fitnessnivå. Maxvikt för användaren 125 kg. - - - - - - - Som ny. Finns för avhämtning i Solna.
Crosstrainer med ett stort antal träningsprogram och magnetiskt motstånd som kontrolleras via displayen och en motor. Handpulssensorn är inbyggd i handtagen vilket gör att man inte behöver släppa för att kontrollera pulsen. Display som visar hastighet, distans tid, kaloriförbrukning, puls, watt etc. Magnetiskt motstånd (motorkontrollerat) 8 kg svänghjul för jämn gång AC adapter medföljer Handpuls i fasta handtagen Fotpedalerna justerbara. Mått 140 * 54 * 155cm Max användarvikt 120 kg Crosstrainern är i mycket gott skick och har inte använts i någon större utsträckning.
Säljer vår Crosstrainer då vi inte längre har plats för denna maskin. Låter kanske som en Klysché, men denna har ALDRIG används. Dåligt köp från vår sida då vi redan köpt träningskort på gymmet. 1 år gammalt och i perfekt oanvänd skick, Denna har även Dator som visar tid, hastighet, puls, kalorier, distans. Vid visat intresse kolla gärna in bilderna eller hör av er till mig på mail eller mobil, så kan ni komma över och kolla på maskinen och kanske även komma överens om ett bra pris för maskinen. Affärspris för en likadan Crosstrainer som ny ligger över 2400-2600;- Mattan under ingår så man inte repar golvet tex vid förflyttning av maskinen.
I ett försök att börja träna köpte jag mig i December en crosstrainer. Har använt den 2 ggr och nu tvingar sambon mig att sälja den pga den tar för mkt plats och aldrig används. Så nu får någon annan köpa den av mig och göra ett försök till träning :) Det är en liten dator kopplad till där man kan få diverse info. Och en snurra där man reglerar motståndet. Maila gärna om du har några frågor
Min crosstrainer har bara använts ett fåtal gånger och måste tyvärr säljas pga. platsbrist. Den fungerar mycket bra! Nypris: ca 7000 kr Crosstrainer: 12 program 16 nivåer LCD-diplay med touchfunktion EKG-pulsindikator Justerbara fotpedaler Vikt svänghjul: 9 kg Steglängd: ca 40 cm Maximal användarvikt: 150 kg Ring gärna om ni har några frågor.