Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer stepper master c345 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket fin och stabil crosstrainer. Den har ett lågt insteg och stora fotplattor, vilket gör att den passar korta personer såväl som långa. Crosstrainern har handpulssensorer i handtagen och en inbyggd pulsmottagare vilket ger möjlighet att träna med pulsbälte och pulsprogram. Man kan även omvandla crosstrainern till en stepper. Master C345 har 16 st träningsprogram och en tydlig display med omedelbar feedback. Inköpt på Budo Fitness för 7000 kr. I stort sett oanvänd. Säljes på grund av att den inte används. Vill bli av med den snabbt, därav lågt pris.
Kvalitets trainer som även kan användas som stepper. Många olika program för både nybörjaren och proffset. Inbyggd pulsmätare i handtagen. En riktig kanon maskin med många inställnings möjligheter. Ring helst kollar inte mailen varje dag. Nypris 8000:- säljes för endast 2000:-
Välskött och bekväm crosstrainer. Har ej använts så mycket. Maskinen erbjuder en mångsidig träning, tål många timmars användning, ger en steglängd över 50cm och omvandlas även till en stepper. Datorn har 16 olika program. Säljes pga flytt.