Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer säljes

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer C300, ca ett halvår gammal. Använd men fungerar utmärkt. Säljes för 1500 kr eller högstbjudande. Rek pris: 3990 "C300 är en kompakt och smidig crosstrainer som inte tar stor plats. Den är trots liten storlek stabil och den tål långa träningspass. Master C300 är utrustad med transporthjul för enkel förflyttning samt handpulsmätning för att du ska få ut maximalt av din träning. Den har även en tydlig färgdisplay." Finns för avhämtning. Kontakta mig på: 0702 659 397
Crosstrainer med extra lång steglängd. Modern design, skön träningskänsla och lättanvänd. En mycket gedigen maskin. Displayen är utrustad med en LCD-färgskärm med bakgrundsbelysning. Lätt att manövrera och använda. 12 st olika program. Programmen är skalbara för att passa alla. Du kan även träna med manuellt motstånd, watt och pulsstyrd träning. Mäter effekten av din träning och visar dem i watt. Steglängden är 19 tum (48 cm) Crosstrainern är i nyskick. Pris på Träningsspecialisten ca 8000 kr.
När mammakilona skulle bort köpte jag denna crosstrainer men valde att träna på gym istället så den blev väldigt sparsamt använd. Nu står den i källaren och förtjänar ett bättre öde. Det är en proffsig crosstrainer som har en "färddator" som registrerar prestationen och således kan du tävla med dig själv om att åstadkomma bättre för varje gång du tränar. Crosstrainern går att montera i två delar vid frakt och ryms då i en kombibil. Crosstrainerna finns i Brämhult. Hör av er vid frågor eller för att få fler bilder.
En så gott som ny Master C300 Crosstrainer säljes. Endast använd ett fåtal gånger. Inköpt i augusti förra året och Master ger 2 års garanti på sina produkter så det finns kvar drygt 1 1/2. -------- Från Masters hemsida: En kompakt och smidig crosstrainer som tar liten plats. Trots sin lilla storlek är den stabil och tål långa träningspass. Utrustad med transporthjul för enkelförflyttning samt handpulsmätning för en roligare träning. Datorn har 12 olika program. Display som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls.
Hejsan! Nu säljer jag min crosstrainer pga att jag inte använder den. Den är väldigt lite använd och fungerar precis som den ska! Den mäter bla tid, kalorier, puls och sträcka på en digital skärm. Kan justeras om i ramen efter egen kropp och behov. Instruktionshäfte finns och maskinen kan delas i två delar för enklare förflyttning. 1000 kr Billigare vid snabb och smidig affär!! Hör gärna av er för mer info, kollar dock INTE mailen så ofta. MVH Mikaela