Quantcast
Till salu inom: ”

proshape crosstrainer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min crosstrainer pga flytt och för att den mest står och samlar damm, än bränner kolhydrater! Är bara använd ca 3ggr, köpt för ca 6mån sedan för ca 2000:- fungerar bra och är i mycket gott skick, finns digital skärm på med olika funktioner osv. Den är väldigt lätt att flytta runt på i hemmet. Märke: proshape. Pris:1000:- eller bud. Är du intresserad eller har några frågor maila gärna eller skicka ett sms! Mvh Moa (så länge annonsen ligger uppe finns varan kvar)
Hej! Nu är det dags att sälja crosstrainern, då den bara står och tar plats. Den fungerar riktigt bra och är inte mycket använd! Den mäter: Tid Hastighet Längd Calorier och den har pulsmätare. Man kan även reglera motståndet på den. Vid frågor och funderingar, tveka inte att ringa eller maila. Mvh Sara
Säljer nu en crosstrainer som kan bli en perfekt julklapp. Mycket fint skick då användandet har varit minimalt. Passar såväl nybörjare som proffs med en enkel display som visar puls, kaloriförlust, fart, tid och distans. Man har även möjligheten att välja svårighetsgrad genom att justera motståndet i åtta olika nivåer. Storlek: Höjd 1,64m Bredd nere 0,5m Bredd uppe 0,68m Längd 1,25m Färg: Grå/svart Endast avhämtning Ni kan nå mig på telefon och mejl Mvh Ingrid
Nyårslöftet sprack och nu står finfina crosstrainern bara och hånler åt mig ... Därför har jag nu bestämt för att sälja den vidare, och förhoppningsvis göra någon annan glad som kan träna hemma! Den är mycket bra, ger bra träning & har 8 motståndsval. Display där du kan läsa puls, kalorier, tid & hur långt du " går " .. Prutat & klart! Maila vid frågor!
Säljer min crosstrainer pga platsbrist, och att den nuförtiden mest fungerar som klädhängare. Den är lite använd men i mycket bra skick. Den är mycket stabil och fungerar utan problem. Användardata med Tid/Hastighet/Distans/Kalorier/puls. Hämtas i kållered.