Quantcast
Till salu inom: ”

cycletrack cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pojkcykel 24 tum med aluminium ram, 3vx med broms genom att trampa bakåt + fram broms, godkänt lås. Märke Cycletrack. cykeln är i mycket fint skick och behöver inget fix. pris 750Kr. Har också två par in-lines. stl 34 (100kr) och justerbara stl 35-38 (150Kr). Märke proflyer. Båda är i nyskick , med original kartong Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Herrcykel från Cycletrack I blå färg Handbroms 3 växlar Ny sadel Nya däck+slang belysning pakethållare fotstöd Nyservad och godkänd av våran fackman. Vi har ett stort urval i butiken på både nytt och begagnat. tillbehör till just din cykel. Reparationer service och mycket mer. Välkommen in till Banks Cyklar ! Bankgatan 15b LUND Öppettider Mån-fre : 09-18 Lör : 10-15
Hej! Säljer en pojkcykel från Cycletrack med 24tums hjul. Cykeln har en stabil aluminiumram och är rikligt utrustad med följande: 3-växlat växelsystem från kända S-RAM som har över 100 års erfarenhet av tillverkning av växelnav, väldigt lättväxlad dessutom i och med vridgreppet. V-broms på framhjul samt fotbroms på bakhjulet. Båda bromsarna tar väldigt bra! Pakethållare, antirost kedja samt reflexer fram, bak samt i tramporna. Cykeln är obetydligt använd och har förvarats inomhus hela tiden. Den är otroligt lättcyklad och kvalitén är hög. Alla dokument från när cykeln köptes så som ägarhandbok och kvitto finns!
Äldre racer av bra kvalitet. 3400 kr. 24" moutainbike Cycletrack 500 kr.
Flickcykel 26" 21 växlar cycletrack passion,köpt ny 2009,använd väldigt lite är i nyskick.