Quantcast
Till salu inom: ”

moped vagn kärra släp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Slumpas bort till en hobbyrenoverare en mkt populär veteranhusvagn 41 år gammal som söker kärlek. Endast 2(två) ägare. Använd som sommarstuga sedan 2002. Fakta: L= 5,10 m, B = 2,06 m, Tjänstevikt = 770 kg, Totalvikt = 950 kg, däck 5.90-13 Betald skatt(360 + 65 regavg. = 425 kr) t.o.m juni 2012, obes p.g.a. fuktskada(små delar av innerväggar och liten del av golv bör bytas). Bör tvättas utvändigt(har stått under ett träd i flera år). Därav priset. Mer om OPIOs historia på www.OPIO.nu Chassi, däck, nyrenoverade bromsar och el är helt OK. Enaxlad vagn. En slåpvagnsaxel kostar ca 5.000 kr bara den. Utrustning: kyl, bord, gasolvärmare,dynor,garderob, toautrymme, markis, diskbänk med spis, massa hyllor och förvarsutrymme. Det är synd att inte renovera en sådan klassiker men i värsta fall kan man lätt bygga om den till garage för cykel, moped, cross, minicross, minimoto, gocart eller MC släp. Jag haft min sons fyrhjuling ATV och moppe i den under sommaren. Båttrailer, bilsläp, stor kärra eller biltransport kan den också byggas till. Lekstuga eller fritidsstuga? Ni har fria tankar. Vagnen finns för avhämtning i Göteborg Hisingen Lundby Kyrkbytorget. Kontakt: e-mail eller tel. INGET SMS TACK. Sänkt pris från 4.260 kr till ENDAST 1.700 kr. Kan tas i byte: lätt eller tung MC, minicross sadelhöjd sitthöjd ca 60 cm halvautomat, moped(även veteran) eller fina hockey skridskor stl 37 men kontant affär prioriteras.. Skänkes bort för en liten peng p.g.a. min ryggskada att jag inte orkar mer med projektet. Nästan gratis. Skynda och fynda!
ÄR UTE EFTER EN MOPED VAGN-KÄRRA-SLÄP TILL EN EU MOPED.OM DET FINNS INNOM RÄCKHÅLL TILL HALMSTAD SÅ MAILA BILDER SÅ HÖR JAG AV MIG.DET FÅR INTE VARA NÅN MAN HAR TILL CYCKEL,DE ÄR FÖR KLENA. MVH
Vi ställer ut ett släp hos dig som du får fylla med vad du vill. Möbler, skrot och annat, det spelar ingen roll vad du lastar, vi sorterar. Det kan vara gamla vitvaror, porslin, maskiner osv. Även trädgårdsavfall såsom ris, löv eller annat - MEN just trädgårdsavfall får du inte blanda med övrigt avfall. Du får ha vagnen i 24 timmar. Vi kör ut och låser vagnen för att sedan hämta den och kör allt till återbruk. Hyran för detta är 500kr per vagn och mängden du kan göra dig av med motsvarar 2,5 Big Bag storsäck. Har du fyllt en kärra och behöver en till så är det inget problem, då kommer vi ut med en ny vagn för 500kr. OBS! Vi tar inte emot Asbest eller kemikalier. Vill du ha hjälp att ta ut tunga saker så hjälper vi dig. Vi hämtar även gamla fordon, maskiner & annat utan kostnad. Har du fordon som truckar, traktorer, entreprenadmaskiner, lastbilar, bilar, motorcyklar eller mopeder för avhämtning, så får du 10st TRISS-lotter som tack för att Du väljer just oss. Om företaget Vi är ett företag som utför de flesta förekommande fastighetsarbeten för privata, företag och BRF. Dessutom utför vi trädfällning, beskärning och stubbfräsning. Vi strävar efter att vara det naturliga valet av tjänsteföretag för våra kunder och uppdragsgivare. Vi har lång erfarenhet, goda referenser och god renommé. Vi verkar för ett hållbart samhälle där alla ska ha råd att vara miljövänliga!
Säljer diverse gamla leksaker från mina samlingar (har mer än på bilderna, bara fråga) Finns nära Göteborg och Kungälv LEVERANS / VISNING kan ev. lösas till Småland/Halland/Skåne i december? Eller annan ort? Bild 1: Plast mc m.m. Gung hotrod EJ på bild Gung älg, Gung häst, Gung-Babar Bild 2: Kälkar Bobbar 2 sparkar (ej på bild) Bild 3: Trä Trampbil /trampebil ca. 170cm lång om jag minns rätt? Har cykelhjul men de är ej med på bilden Har liten släp kärra (60-80cm), men ej med på bilden (kan mailas) Bild 4: Kul lek lastbil som drivs med 5 eller 10 kronor SMART SÄTT ATT FÅ TILLBAKA VECKOPENGEN! Bild 5: Rutschbana med stege (passar till svimmingpool men även till trädgården) Bild 6: Större äldre dockvagn i masonit HAR FLER OCH BÄTTRE BILDER PÅ EN DEL AV SAKERNA! ...................................................................... Ev. byte något annat kul runt äldre: moped, mc, bil etc. men helst kontanter Finns nära Göteborg och Kungälv LEVERANS / VISNING kan ev. lösas till Småland/Halland/Skåne i december? Eller annan ort?
Honda Flakvagn FS2 Mätarställning: 0 mil Typ: 4-hjuling Info: En lite större flakvagn än FS1 men ändå behändig med låg egenvikt. Galvaniserad och rostar därmed ej. En allsidig kärra för alla behov. Den kraftiga konstruktionen gör att den kan lastas hårt utan att krokna. Tippbar för enkel avlastning av löst gods. Med denna vagn kan du köra allt från grus, jord, löv, höbalar, staketstolpar, djurfoder, vattenflaskor eller snickargrejorna när du bygger jaktstugan. Boggihjulen gör att vagnen rör sig mycket lugnare på ojämnt underlag. Kör man till exempel över en fem centimeter hög sten så lyfts vagnen bara hälften så mycket på grund av att hindret bara lyfter ett hjul i taget. Boggin fördelar även vikten av godset över en större markyta. Släpet är manuellt tippbart. Stolparna i hörnen går att demontera tillsammans med lämmarna och på så vis få ett helt platt flak. Släpet mäter 2000 x 1140mm invändigt och är därmed stort nog att köra till exempel en åkgräsklippare på. Svensktillverkad och med 10 års garanti. Om företaget Välkommen till Honda MC-Center Karlstad och Hojgaraget! Vi saluför Hondas modellprogram av ATV, Moped, Cross och Motorcyklar. Vi har serviceverkstad för Honda med väl utbildad, erfaren och kompetent personal. Vi servar även andra märken. www.hojgaraget.se