Quantcast
Till salu inom: ”

moped vagn kärra släp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Slumpas bort till en hobbyrenoverare en mkt populär veteranhusvagn 41 år gammal som söker kärlek. Endast 2(två) ägare. Använd som sommarstuga sedan 2002. Fakta: L= 5,10 m, B = 2,06 m, Tjänstevikt = 770 kg, Totalvikt = 950 kg, däck 5.90-13 Betald skatt(360 + 65 regavg. = 425 kr) t.o.m juni 2012, obes p.g.a. fuktskada(små delar av innerväggar och liten del av golv bör bytas). Bör tvättas utvändigt(har stått under ett träd i flera år). Därav priset. Mer om OPIOs historia på www.OPIO.nu Chassi, däck, nyrenoverade bromsar och el är helt OK. Enaxlad vagn. En slåpvagnsaxel kostar ca 5.000 kr bara den. Utrustning: kyl, bord, gasolvärmare,dynor,garderob, toautrymme, markis, diskbänk med spis, massa hyllor och förvarsutrymme. Det är synd att inte renovera en sådan klassiker men i värsta fall kan man lätt bygga om den till garage för cykel, moped, cross, minicross, minimoto, gocart eller MC släp. Jag haft min sons fyrhjuling ATV och moppe i den under sommaren. Båttrailer, bilsläp, stor kärra eller biltransport kan den också byggas till. Lekstuga eller fritidsstuga? Ni har fria tankar. Vagnen finns för avhämtning i Göteborg Hisingen Lundby Kyrkbytorget. Kontakt: e-mail eller tel. INGET SMS TACK. Sänkt pris från 4.260 kr till ENDAST 1.700 kr. Kan tas i byte: lätt eller tung MC, minicross sadelhöjd sitthöjd ca 60 cm halvautomat, moped(även veteran) eller fina hockey skridskor stl 37 men kontant affär prioriteras.. Skänkes bort för en liten peng p.g.a. min ryggskada att jag inte orkar mer med projektet. Nästan gratis. Skynda och fynda!
ÄR UTE EFTER EN MOPED VAGN-KÄRRA-SLÄP TILL EN EU MOPED.OM DET FINNS INNOM RÄCKHÅLL TILL HALMSTAD SÅ MAILA BILDER SÅ HÖR JAG AV MIG.DET FÅR INTE VARA NÅN MAN HAR TILL CYCKEL,DE ÄR FÖR KLENA. MVH
Vi ställer ut ett släp hos dig som du får fylla med vad du vill. Möbler, skrot och annat, det spelar ingen roll vad du lastar, vi sorterar. Det kan vara gamla vitvaror, porslin, maskiner osv. Även trädgårdsavfall såsom ris, löv eller annat - MEN just trädgårdsavfall får du inte blanda med övrigt avfall. Du får ha vagnen i 24 timmar. Vi kör ut och låser vagnen för att sedan hämta den och kör allt till återbruk. Hyran för detta är 500kr per vagn och mängden du kan göra dig av med motsvarar 2,5 Big Bag storsäck. Har du fyllt en kärra och behöver en till så är det inget problem, då kommer vi ut med en ny vagn för 500kr. OBS! Vi tar inte emot Asbest eller kemikalier. Vill du ha hjälp att ta ut tunga saker så hjälper vi dig. Vi hämtar även gamla fordon, maskiner & annat utan kostnad. Har du fordon som truckar, traktorer, entreprenadmaskiner, lastbilar, bilar, motorcyklar eller mopeder för avhämtning, så får du 10st TRISS-lotter som tack för att Du väljer just oss. Om företaget Vi är ett företag som utför de flesta förekommande fastighetsarbeten för privata, företag och BRF. Dessutom utför vi trädfällning, beskärning och stubbfräsning. Vi strävar efter att vara det naturliga valet av tjänsteföretag för våra kunder och uppdragsgivare. Vi har lång erfarenhet, goda referenser och god renommé. Vi verkar för ett hållbart samhälle där alla ska ha råd att vara miljövänliga!