Till salu inom

"dagmatte örebro säljes"

Lindesberg
Idag

Adidas UltraBoost Sneaker

1 000 kr
Citiboard
Lindesberg
Igår

Adidas UltraBoost Sneakers

1 500 kr
Citiboard
Karlskoga
Idag

Snöplog trasig eller reserv...

3 500 kr
Blocket.se
Hällefors
Idag

Köks blandare

180 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Trek Top Fuel 8

25 000 kr
Blocket.se
Örebro
16 dagar

Hundpensionat i vårt hem nu...

Blocket.se
Örebro
11 år

Behöver du hundvakt?

Hyrahyra.se
Karlskoga
Idag

Garmin Fenix 5S Plus 42mm

2 800 kr
Blocket.se
Butik

Ellinors Sommar

119 kr
NYTT Ginza
Butik

Ellinors sommar

60 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kumla

Liten hund söker dagmatte i Örebro alt Kumla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Dvärgpudel hane 1 år söker dagmatte i Örebro eller Kumla. Han är världens snällaste hund, mycket okomplicerad och tillgiven. Fäller inte och fungerar bra även för allergiker. Går väldigt bra ihop med andra hundar och barn. Söker hundvakt för vardagar ca kl 7.00 - 17.00 september - december. Det viktigaste för oss är att han kommer till någon som kan ge honom ett andra hem, trygghet och kärlek. Ersättning enl ök. Skriv några rader till mig så kan jag berätta mer. Hoppas vi hörs!
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Örebro

Vill du bli dagmatte/husse?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag letar efter en pålitlig och hundvan person som kan passa och rasta min hund på vardagarna när jag jobbar. Det är en rottweiler på 1,5 år, han är väldigt lugn och social. Vi bor i Almby så det är bra om du bor i närheten eller centralt, jag jobbar uppe på stan. Önskar endast svar från dig som kan tänka dig detta en längreperiod. Hör av dig om du är intresserad så kan vi diskutera ersättning och andra frågor.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Tibbe söker dagmatte

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Vi söker någon som är hemma på dagarna och kan ha en snäll men ensam hund hos sig. Han vill verkligen inte vara själv. Han är 12 år gammal och vill bara va med någon på dagarna när vi jobbar, han sitter och gnäller när vi inte är hemma. Jobbigt för grannar! Vi rastar honom ordentligt innan överlämnandet och efterhämtandet så en gång ut för att kissa men annars så sover han mest. Hoppas du finns därute som kan ställa upp för vår lille vovve.
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Örebro

Är du vår blivande dagmatte?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Dagmatte sökes 2-3 dagar / vecka. Ni bör vara bosatta i Örebro eller runt Marieberg/Mosås. Ersättning enligt överenskommelse. Dundra är en fem månader gammal staffetjej. Hur snäll och go som helst, rumsren, gillar bus varvat med mys. Går bra ihop med andra hundar även om hon så klart gärna vill busa en hel del. Skicka ett mail och berätta lite om dig och vad du kan erbjuda oss. / Ida & Dundra
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Örebro

Dagmatte till Alice

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej vi söker en dagmatte åt våran Alice som är en valp på 6 månader. Hon är en papilon/dvärgpudelblanding som är ganska lydig, men vi ser gärna att du har hundvana. Vi skulle behöva hjälp ungefär 4 dagar i veckan, och ganska så omgående. Vore bra om du bor centralt eller på öster. Maila och berätta om dig själv, eller ring. Med vänliga hälsningar Moa & Sebastian. PS. Priset är där endast för blockets regler, vi kan diskutera priset. DS
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj