Quantcast
Till salu inom: ”

dagmatte örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Dvärgpudel hane 1 år söker dagmatte i Örebro eller Kumla. Han är världens snällaste hund, mycket okomplicerad och tillgiven. Fäller inte och fungerar bra även för allergiker. Går väldigt bra ihop med andra hundar och barn. Söker hundvakt för vardagar ca kl 7.00 - 17.00 september - december. Det viktigaste för oss är att han kommer till någon som kan ge honom ett andra hem, trygghet och kärlek. Ersättning enl ök. Skriv några rader till mig så kan jag berätta mer. Hoppas vi hörs!
Hej! Jag letar efter en pålitlig och hundvan person som kan passa och rasta min hund på vardagarna när jag jobbar. Det är en rottweiler på 1,5 år, han är väldigt lugn och social. Vi bor i Almby så det är bra om du bor i närheten eller centralt, jag jobbar uppe på stan. Önskar endast svar från dig som kan tänka dig detta en längreperiod. Hör av dig om du är intresserad så kan vi diskutera ersättning och andra frågor.
Vi söker någon som är hemma på dagarna och kan ha en snäll men ensam hund hos sig. Han vill verkligen inte vara själv. Han är 12 år gammal och vill bara va med någon på dagarna när vi jobbar, han sitter och gnäller när vi inte är hemma. Jobbigt för grannar! Vi rastar honom ordentligt innan överlämnandet och efterhämtandet så en gång ut för att kissa men annars så sover han mest. Hoppas du finns därute som kan ställa upp för vår lille vovve.
Dagmatte sökes 2-3 dagar / vecka. Ni bör vara bosatta i Örebro eller runt Marieberg/Mosås. Ersättning enligt överenskommelse. Dundra är en fem månader gammal staffetjej. Hur snäll och go som helst, rumsren, gillar bus varvat med mys. Går bra ihop med andra hundar även om hon så klart gärna vill busa en hel del. Skicka ett mail och berätta lite om dig och vad du kan erbjuda oss. / Ida & Dundra
Hej vi söker en dagmatte åt våran Alice som är en valp på 6 månader. Hon är en papilon/dvärgpudelblanding som är ganska lydig, men vi ser gärna att du har hundvana. Vi skulle behöva hjälp ungefär 4 dagar i veckan, och ganska så omgående. Vore bra om du bor centralt eller på öster. Maila och berätta om dig själv, eller ring. Med vänliga hälsningar Moa & Sebastian. PS. Priset är där endast för blockets regler, vi kan diskutera priset. DS