Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 4 stycken underbara kaninungar till salu, födda den 1 maj 2011. De säljs med hästamningsbevis och övergångsfoder för 250 kr styck. Alla är honor, tre av dem är viltgrå och en är viltgrå brokad. Även deras mamma är till salu, hon är viltgul manteltecknad och säljs med stamtavla och övergångsfoder samt matskål om så önskas för 350 kr. Hon skulle passa utmärkt till utställning och avel för den som är intresserad av det. Kontakta mig via sms eller mail, berätta om dig och vad du har att erbjuda kaninen.
Nu var det dax för bebisarna att flytta, dom är födda den 2 juli och är i färgerna madagaskarbrokat och svart. De är avlade för hoppning och både mamman och pappan är duktiga hoppare och med ett underbart temprament, dom är genom snälla båda två och har aldrig gjort en fluga förnär. Det är två hanar och en hona, passar till både kel & hoppning. Ring eller smsa helst då jag inte kollar mejlen sådär jätte ofta. /Emma Virta www.talentshoppkaniner.weebly.com
Nu finns det lejonhuvade kaninungar både honor och hanar levklara! * Lejonhuvad kanin dvärgras med vuxenvikt 1,3-1,7 kg trevlig och lugn ras, finns i div färger honor & hanar. Passar till kel & hopp och har även de med stamtavla som passar för utställning Du får med stamtavla/härstamningsbevis skötselråd, pellets och hö Priser kelkanin 250 kr & utställning 450 kr kan även ordnas transport till Örebro www.kaninkanin.com
Nu börjar det bli dags för 9st kaninungar att skaffa egna hem. 1 st brun blandning mellan dvärgvädur och löwen. (leveransklar 5mars) 2 st grå/vita 2 st grå 1 st svart/vit dvärgvädurar (leveransklara 13mars) 1 st ljusbrun/vit 1 st ljusbrun (med mörka ränder) 1 st mörkbrun (med ljusa ränder) blandning mellan långhårig dvärgvädur och löwen. (leveransklara 5 april) Alla kaninerna är mycket hanterade. Ring el maila för mer information, fler bilder, kön, mm.
Renrasig dvärgvädursunge säljes för 350 kr. Sociala och supermysiga föräldrar! Kullen är född 27 februari och ungarna är redo att flytta hemifrån runt 21 april då de är 8 veckor gamla. I kullen finns 6 ungar och ännu finns en kvar att tinga. Bågenvik´s Cindy (mörk brun zobel hona) Alla våra kaniner är hanterade mycket, vana vid barn och hundvana. Kolla gärna hemsidan! www.bagenvikskaniner.se Obs! Säljes INTE till reptilmat, jakt eller annat osmakligt!