Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu örebro säljes

Åke-boken
F
Muck
F

Tidigare annonser till salu

Lite rostig på dörrarna, topplockspackning måste bytas (fått ett pris på 6000 kr på en verkstad). Sommardäck på aluminiumfälgar. Säljes i befintligt skick. Godkänd besiktning 2010-03-09. Bilen är avställd! OBS! För info: I bilen har det varit hundar! Extrauppgifter Märke: Volkswagen Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Golf 1.8I Hästkrafter: 89 Hk I trafik: 1991-12-06 Motorstorlek: 1781 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 179 g/km Färg: Blå
Vi är en familj som söker efter en hund. Vi har hundvana med stora bruksraser.Vi bor i lägenhet med uteplats, finns skog med fina motionsspår precis utanför. Hundrasen spelar ingen roll,kön och inte åldern heller. Hunden måste vara van med småbarn och andra hundar.Vi erbjuder ett livslångt hem med massa kärlek.Då jag är mammaledig och är hemma hela dagarna så kommer inte hunden vara ensam om dagarna. Inte förlångt från Örebro då vi ej har tillgång till bil,max 20 mil. Ej heller för dyr, gärna avb. om priset överstiger 1 000kr. Skriv och berätta om din hund, ålder,ras,kön, varför ni söker nytt hem m.m. Så skriver jag och berättar om oss.
Lazy kom tillbaka till oss uppfödarna eftersom ägaren inte kunde ha kvar henne av personliga skäl så nu söker vi seriösa köpare som vet vad det innebär med en valp av den här rasen. Lazy är jätte gosig, vill gärna sitta i knä och trivs jätte bra med barn, hon kan sitt, ligg och tass och gör sina behov ute om man sköter sig, det kan givetvis hända olyckor eftersom hon fortfarande är valp. Hon har inga problem med varken andra djur eller människor utan fungerar med allt. Hon och hennes nio syskon föddes den 24/11-2010. Bilder på föräldrarna kan skickas via mail.
Smiter tyvärr under staketet hela tiden så vi kan inte ha henne kvar. Anmäld till SKK utställning i Askersund 14 augusti och är väldigt fin och mysig. Hennes mamma var självfödande och hon har självfödande linjer för dig som vill köpa ett litet kap. Hon heter Iron och är van vid andra katter och hundar. Ingen problemhund. Supergo. Vi vill att du bor runt Örebro län och har ett gott hjärta naturligtvis hor snart ett år. Hon har stamtavla SKK och är registrerad i jordbruksverket.
Säljer nu våran gamla trotjänare pga nybilsköp. Bilen startar i alla väder o har alltid gått felfritt. Inga oljud i motor då olje o filter byte alltid e regelbundet skött. Dubbdäck på plåt fälg o sommar däck på 5ekrade Lm fälgar, taklucka,drag o lastgaller Bilen har alltid varit rök o hund fri. Grå o svart fin inredning. Nybes u.a 2011/02/25. Nås enbart på tele. Säkrast efter kl 14. mvh Micke