Quantcast
Till salu inom: ”

dancing water speaker högtalare vatten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HELT NYA I SIN FÖRPACKNING. Högtalare som "dansar" i takt med musiken genom att spruta vatten inuti plexiglaset. Kan även skickas med post. Kollar då upp vad det kostar. Är som häftigast när det är mörkt i rummet. Vattnet dansar med musiken. Kopplas med vanlig 3,5mm plugg. Inga batterier krävs då den drivs av USB. Storlek . - 22cm x 6cm x 6cm (styck) Output power:3w*2(RMS)
HELT NYA I SIN FÖRPACKNING. (Ett par svarta, ett par vita) Högtalare som "dansar" i takt med musiken genom att spruta vatten inuti plexiglaset. Kan även skickas med post. Kollar då upp vad det kostar. (runt 60 kr) Är som häftigast när det är mörkt i rummet. Vattnet dansar med musiken. Kopplas med vanlig 3,5mm plugg. Inga batterier krävs då den drivs av USB. Storlek . - 22cm x 6cm x 6cm (styck) Output power:3w*2(RMS)
Helt nya vatten högtalare till salu! 275kr per paket, köp fler än 3 paket och få de för 250kr st. Det finns i både vit och svart! Vattnet studsar till rytmen av musiken och lyses upp av flerfärgade LED-lampor, vilket ger en riktigt tuff effekt, speciellt i mörkret. Strömförsörjning genom USB. Kablar som ingår är 1 m långa. Fungerar för både Iphone, datorn, Ipod, Ipad etc. Original högtalare och ljudet är mycket bra! Finns i Malmö. Smsa helst!
Dancing Waterspeakers. eller Vattenhögtalare. Usb drivna högtalare med fyra olik färgade vattenstrålar som sprutar upp i takt med musiken, ju högre ljud desto högre stråle. Mycket coola och av hög kvalité med bra ljud och funktion. har ett par svarta och ett par vita helt nya!