Quantcast
Till salu inom: ”

dancing water speaker högtalare vatten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HELT NYA I SIN FÖRPACKNING. Högtalare som "dansar" i takt med musiken genom att spruta vatten inuti plexiglaset. Kan även skickas med post. Kollar då upp vad det kostar. Är som häftigast när det är mörkt i rummet. Vattnet dansar med musiken. Kopplas med vanlig 3,5mm plugg. Inga batterier krävs då den drivs av USB. Storlek . - 22cm x 6cm x 6cm (styck) Output power:3w*2(RMS)
HELT NYA I SIN FÖRPACKNING. (Ett par svarta, ett par vita) Högtalare som "dansar" i takt med musiken genom att spruta vatten inuti plexiglaset. Kan även skickas med post. Kollar då upp vad det kostar. (runt 60 kr) Är som häftigast när det är mörkt i rummet. Vattnet dansar med musiken. Kopplas med vanlig 3,5mm plugg. Inga batterier krävs då den drivs av USB. Storlek . - 22cm x 6cm x 6cm (styck) Output power:3w*2(RMS)
Helt nya vatten högtalare till salu! 275kr per paket, köp fler än 3 paket och få de för 250kr st. Det finns i både vit och svart! Vattnet studsar till rytmen av musiken och lyses upp av flerfärgade LED-lampor, vilket ger en riktigt tuff effekt, speciellt i mörkret. Strömförsörjning genom USB. Kablar som ingår är 1 m långa. Fungerar för både Iphone, datorn, Ipod, Ipad etc. Original högtalare och ljudet är mycket bra! Finns i Malmö. Smsa helst!
Dancing Waterspeakers. eller Vattenhögtalare. Usb drivna högtalare med fyra olik färgade vattenstrålar som sprutar upp i takt med musiken, ju högre ljud desto högre stråle. Mycket coola och av hög kvalité med bra ljud och funktion. har ett par svarta och ett par vita helt nya!
Högtalare med vatten som "dansar" när du spelar musik. Ungefär 1 år gamla. Har en USB sladd till datorn eller till väggen (med hjälp av t.ex en iPhone laddare). Kopplas till telefon/iPod/platta för musik. Nypris: ca 400