Quantcast
Till salu inom: ”

derbi gp1 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt bra moped körd av en tjej. Har gått 377 mil. Plastkåpan skadad på vänster sida. Motorns centrala placering ger bättre balans och köregenskaper jämfört med en konventionell scooter. GP 1 har konstruerats precis som en modern roadracingmaskin med boxram och centralt placerad motor. Godkänd för passagerare. GP1R-TEKNISKA DATA 1-cyl, 2-T förgasare 17, 5mm, vätskekyld. Tändning: CDI. Elstart. Bränsletank 8 l Broms fram 245 mm Skiva Broms bak 180 mm Skiva Däck fram 120/70x14. Däck bak 140/60x14. Fjädring fram Hydr. gaffel Ø 35 mm, 90 mm slaglängd Fjädring bak Monoshock
Säljer nu min Derbi Gp1 - 04. Den har enbart gått 160 mil och är i fint skick. Är en liten skada på ena sidan men annars är den välvårdad . Den har stått ett tag så batteriet är lite dåligt & behöver laddas men den går att kicka igång & går perfekt i motor . Den är vattenkyld & i handsfacket finns även 12v biluttag för att ex ladda mobilen. Den är röd/svart men kameran får den att se lite orange ut men det är kameran som gör detta. Billigare vid snabb affär !
EU Mopeden fungerar men gasvajern har hoppat av, bara att sätta på den av den händige. Har ej haft tid Pga. jobb och barn. Ny (proffs) lackad röd och svart max 1 år sen (Smårepor finns men nog inget man lägger märke till.) Går som ett skott och startar alltid i alla väder.. Blir den såld innan Söndag 17/7 släpper jag den för 4000kr B.V.S.A
OBS! DET HÄR ÄR INGEN KINA MOPED! Säljer min fina Moped nu som startar i alla väder, 100% laglig, och får köras i cykelvägar mm..Mycket Bränslesnål drar nästan inget alls. Gott om förvaring under sadeln samt handskfack. Märke: Derbi Modell: Predator Färg: Röd Motor: 2 taktsmotor VattenKyld Broms: Skivbroms fram och bak Växellåda: Automatisk -Ingen körkort krävs för mopeden (Klass2) Mopeden finns i Fridhemsplan och hämtas där eller efter Ö.K Först till kvarn gäller !! OBS inga mail, endast samtal.
Hej, säljer en fin Derbi GP1 års-04, Tyvärr så e den defekt i förgasaren på den, så man måste bara ställa in den så går den jätte fint. Mopeden har inte rullat många mil, sitter jätte fina däck på den inte alls slitna. Och den e lite stylad med en koso mätare, Och de med följer ett lås som e godkännt av försäkrings-bolaget. mejla eller ring kollar varje dag :) Pris: 4000 kr Kan byta mot en fyre-hjuling eller cross :)