Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena! Nu är det dags att sälja moppen pga av bil. Det är en Derbi Senda årsmodell 00, det är en 30-moppe. Den har varit i min ägo i ca 2 år. Moppen har gått ca 750mil, men hastighetsmätarvajern gick av före vintern 2011, jag har inte kört nånting under vintern för att jag plockade isär hela moppen och lackade ramen och motorn svart, sen så passade jag på att renovera motorn, så det är ny olja nya packningar. Det jag har köpt till den är ett nytt kåpsett , nytt framlyse mm. för mer info så ring, smsa eller skicka att mail. MVH calle
Hejsan har en derbi senda sm 04 till salu Helt nyrenoverad motor,ny lackad ram nya kåpor handtag styre samt höjningar både bak och fram Det som är gjort med motor är bytt lager kollat efter glapp i vev parti gått igenom cylindern och kollat efter repor, lackat hela motorn med värmetålig färg, tagit bort oljepumpen nu blandas oljan rakt ner i tanken, men pumpen fungerar och fås med Hjullagerna är bytta fram och bak. Totalt har jag rustat upp mopeden för 9000kr. Ring för mer info!
Har en nästintill komplett derbi senda -99 i delar, de delar som redan är sålda är: -motor -kåpsätt -däck. -sadel -framgaffel -stöd -fotpinnar -kylaren Annars så har jag allting kvar, bara att höra av sig om något är intressant så ska vi säkert komma överens om ett pris. Har papper på ramen, så ingen kan säga att mopeden är stulen. Ring, maila eller skicka SMS. kom gärna med bud på delar om intresse finns! finns tillgänglig dygnet runt på mail och telfon. Mvh. //Richard Dahlin.
Derbi Senda X-Treme 50SM Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Vår Champion har fått ny och ännu häftigare kostym. X-TREME SM är den optimala supermotarden. Det är den mest populära SM-modellen bland mopeder på den svenska marknaden och när du ser den förstår du varför. Sadeln, lyktor, box ramen, fälgarna, instrumenteringen och avgassytemet Ja, allt är absolut toppklass och motoreffekten och vridmomentet är överlägset. Går att köpa på räntefri avbetalning upp till 24 mån Exempel: 1448 kr i 24 månader. Välkommen till Wheels4u. www.wheels4u.se Din Mc, ATV och Moped handlare i Mölndal, Göteborg.
Derbi Senda X-Treme 50SM Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Vår Champion har fått ny och ännu häftigare kostym. XTREME SM är den optimala supermotarden. Det är den mest populära SM-modellen bland mopeder på den svenska marknaden och när du ser den förstår du varför. Sadeln, lyktor, box ramen, fälgarna, instrumenteringen och avgassytemet Ja, allt är absolut toppklass och motoreffekten och vridmomentet är överlägset. Går att köpa på räntefri avbetalning upp till 24 mån Exempel: 1448 kr i 24 månader. Välkommen till Wheels4u. www.wheels4u.se Din Mc, ATV och Moped handlare i Mölndal, Göteborg.