Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en nästintill komplett derbi senda -99 i delar, de delar som redan är sålda är: -motor -kåpsätt -däck. -sadel -framgaffel -stöd -fotpinnar -kylaren Annars så har jag allting kvar, bara att höra av sig om något är intressant så ska vi säkert komma överens om ett pris. Har papper på ramen, så ingen kan säga att mopeden är stulen. Ring, maila eller skicka SMS. kom gärna med bud på delar om intresse finns! finns tillgänglig dygnet runt på mail och telfon. Mvh. //Richard Dahlin.
Derbi Senda X-Treme 50SM Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Vår Champion har fått ny och ännu häftigare kostym. X-TREME SM är den optimala supermotarden. Det är den mest populära SM-modellen bland mopeder på den svenska marknaden och när du ser den förstår du varför. Sadeln, lyktor, box ramen, fälgarna, instrumenteringen och avgassytemet Ja, allt är absolut toppklass och motoreffekten och vridmomentet är överlägset. Går att köpa på räntefri avbetalning upp till 24 mån Exempel: 1448 kr i 24 månader. Välkommen till Wheels4u. www.wheels4u.se Din Mc, ATV och Moped handlare i Mölndal, Göteborg.
Derbi Senda X-Treme 50SM Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Vår Champion har fått ny och ännu häftigare kostym. XTREME SM är den optimala supermotarden. Det är den mest populära SM-modellen bland mopeder på den svenska marknaden och när du ser den förstår du varför. Sadeln, lyktor, box ramen, fälgarna, instrumenteringen och avgassytemet Ja, allt är absolut toppklass och motoreffekten och vridmomentet är överlägset. Går att köpa på räntefri avbetalning upp till 24 mån Exempel: 1448 kr i 24 månader. Välkommen till Wheels4u. www.wheels4u.se Din Mc, ATV och Moped handlare i Mölndal, Göteborg.