Till salu inom

"derbi senda xtreme kåpor säljes"

Skellefteå
Igår

Derbi Senda SM Xtrem 2008

14 000 kr
Blocket.se
Luleå
2 dagar

Derbi Senda Xtreme 2005

15 000 kr
Blocket.se
Halmstad
4 dagar

Derbi Senda Xtreme 05 (460mil)

20 900 kr
Blocket.se
Täby
8 dagar

Derbi senda sm xtrem 2008

12 500 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Yamaha R1M

155 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Greece Cyclades island of M...

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Bollnäs

Derbi senda xtreme -04

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! nu är det dags att sälja moppen då jag är i behov utav en epa. Det är en Derbi senda som rubriken säger. små repa i fram kåpan och på lykt kåpan, men sådant kommer ju med åren. Mopeden en nyrenoverad för 2 år sedan då den hade gått 1440 mil. den renoverades på motorcenter i Hagaström. och då byttes: Vevparti samt alla packningar och kolv. den tittades ochså igenom för eventuella fel och det gick på 6641:- KVITTO FINNS! Nytt styre. bytt hjullager, packningar i framgaffel. kedja mm. Hör av er för fler frågor! Eventuellt BVSA MVH Andreas
10 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Upplands-Väsby

Fin Derbi Senda Xtreme 2011

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tja! Nu är det tyvärr dags för mig att sälja mopeden. Moped: EU-moped, Derbi Senda Xtreme sm Årsmodell: 2011 Mopeden har styling kåpor, protaper styre, pro grip handtag, styling kedjeskydd, styling bakblinkers samt underskyddskåpa. Mopeden har endast gått 327 mil. Mopeden har ett MK thrower avgasstystem, passande drevning till, ostrypt CDI-box, som endast har suttit på under 8 mil. Alla original delar finns kvar och medföljdes. Hjälmen ingår i priset. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
19 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Sverige

Derbi senda Xtreme 05:a

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Nu ska barnens moped säljas. Den har alltid gått fint och varit förvarad i Garaget. Den är helt i originalskick. Den är inte i reparationsbehov utan den har bara några skönhetsfel. Såsom: Lite sprickor i vissa kåpor. Blinkers bak och fram på vänster sida fungerar inte. Och andra normala slitage på en nästa sju år gammal moped. Den har gått 631 mil. Två lås medföljer. Ett skivbromslås och ett kedjelås. (extranycklar till båda) Original backspeglar medföljer.
10 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Vindeln

Derbi senda Xtreme -07

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en Derbi senda Xtreme - 07, den är trimmad till supermotard. Har inte gått långt med trimmet. Alla orginaldelar till motorn finns kvar, och en nyköpt "oanvänd" cylinder till den. Det sitter på fatbar styre, sportkåpor mm, och alla original delar medföljer också. bla, original styret och kåpor. Jag är tillgänglig hela dagen, smsa, ring och maila. Om jag inte svarar direkt, så gör jag det så fort jag kan.
10 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Falköping

Derbi Senda Xtreme - 07

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hej säljer nu min Derbi då moped tiden är förbi. Den har rullat ca 1100mil men går fortfarande lika fint, har alltid stått i varmgarage och startar på första kicken. Enda nackdelen är att kåporna inte är i topp skick. Om du undrar något är det bara fritt fram att ta kontakt med mig, men ring helst mellan 15.00 - 21.00 pga skolan. Byte mot Ktm 660, 640 eller 625 skulle även var intressant. Mvh Jonathan
13 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj