Quantcast
Till salu inom: ”

derbi säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer nu min lätta motorcykel för pengar till bilköp. Den har alltid stått i ett varmt garage då inte har körts, den har gått 718mil. alldrig varit något problem förutom en startmotor som gick sönder, den är dock bytt och har endast suttit på i cirka 30 mil. Den har tyvärr tippat en gång när den stog stilla i lösgrus så det är några smårepor på vänster framkåpa. Den är ny besiktad utan några anmärkelser. Kan eventuellt bytas mot bil. Hör gärna av er för mer info.
Yamaha Derbi GRP 50cc ( År 2000 ) 2-takt 6 växlar El-start Vattenkyld Max fart ca 90 kmh Ej Registrerad, men papper finns om man vill registrera Köpt på Yamaha center i haninge år 2000 Går bra maskinelt Finns lite små fix som tex: Trasiga blinkers bak, Stopp ljus fungerar ej INGA TESTFÖRARE Endast seriösa köpare - Finns flera bilder att meila - !! Annonsen kvar = Mopeden kvar !!
hej nu är det dags att sälja moppen på grund av bilköp. Det är en derbi xtreme 50r -09 som har gått ca. 630 problemfria mil. är servad hos södermans i holmsund. den har aldrig varit trimmad och den är väldigt lättstartad. ej vinterkörd. mopeden är i fint skick förutom några små skavanker på styre och framskärm 1 ägare. mejla för mer bilder och info.
Nu ska pärlan säljas ! Mopeden är väl omhändertagen och när den har stått över vinter och regniga kvällar så har den stått inomhus, därav helt rostfri. Däcken räcker många mil till och ett bra EU-godkänt bromsskive-lås medföljer. Mopeden finns i Ale 1,5 mil norr om Göteborg Ring eller maila gärna om du har frågor. Mopeden säljs till Högstbjudande i befintligt skick . Mvh Sebastian Larsson 0762-627065
Hej på er! Det har nu blivit dags att sälja min Derbi Senda -04, då den inte längre används. Förutom några skavanker är mopeden i fint skick. Startar alltid på första kicken och går som en klocka. Originalröret är utbytt mot ett turbokitrör vilket drar upp hastigheten till ungefär 85km/h och garanterar ägaren grym körglädje. För mer information, bilder och dylikt kontakta mig gärna på telefon eller mail!