Quantcast
Till salu inom: ”

liten divansoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hollies

Hörby
Kjol

Jönköping
Herr T-shirt

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Hej! Vill sälja våra fina möbler nu pga flytt från Göteborg. Vi vill gärna att de plockas upp antingen den 28/5 eller 29/5. * Mycket skön och fin divansoffa med medföljande 8 kuddar. 5000 kr * Barbord + 4 stolar med skinnsits. 2500 kr * Skön bäddsoffa 500 kr * Bäddmadrass 160cm 400 kr * Svart byrå 200 kr * En del (1/4) av en cirkulär säng från IKEA som använts som en liten hörnsoffa. 400 kr Maila eller ring =)
Jag ska sälja min fina divansoffa på grund av flytt 1 februari. Soffan är en mörkgrå divansoffa i mindre storlek (inte en normalstor divansoffa). Jag har haft den i en liten etta på 30 kvadrat och storleken har passat utmärkt i rummet. Soffan är i mycket fint skick och inte sliten alls. Jag köpte den för två år sedan och betalade då 8500 kr. Nu säljer jag den för 4000 kr eller högstbjudande. Hör gärna av er per mail eller på min telefon via sms eller ring mig (dock efter kl 20 på vardagar).
Svart läderimitationssoffa med divan säljes. Soffan är inköpt på jysk för ca 2 år sedan. Väldigt sparsamt använd, då den det senaste halvåret bara använts som "extrasoffa" i gästrummet. Soffan har en liten skada på det högra armstödet då halva armstödet har "rasat" efter att någon suttit på det. Syns dock inte speciellt mycket eftersom det är innanför lädret. Soffan är ca 2,5 meter bred och 1,5 djup vid divanen. För exakta mått var vänlig maila. Nypris: 3500:- Mitt Pris: 650:-
Brun divansoffa i någon form av plyschmaterial. Soffan är väl använd men fullt funktionsduglig. En defekt finns i höger armstöd där en platta släppt vilket gör att armstödet känns ihåligt, detta är dock inget som syns samt en liten reva i en dyna. Tyget är överlag i gott skick. Tyget på dynorna går att plocka av för tvätt. ENDAST mail då jag jobbar obekväma arbetstider, kollar mailen ofta. Priset är prutat och klart.
En fin och harmonisk 2:a uthyres i Märsta. Lägenheten ligger 7 minuter från Märsta station, bredvid sätuna parken och nära till mataffärer (Willys,Öb,Ica, Coop). Storlek: 59kvm Hyra: 5200kr Har inglasad balkong. Det finns en liten tvättmaskin i badrummet, men det finns även en tvättstuga i samma byggnad längst ned. Lägenheten är delvis möblerad med en stor divansoffa från Mio,bokhyllor, en byrå och matbord med stolar. Deposition: 5000kr Den hyrs ut i 1 år. Jag söker en lugn och skötsam person med tillvidareanställning(fastanställning). Maila vid intresse.