Quantcast
Till salu inom: ”

djur åsna till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Fint fritidshus för sommar och vinter. Mitt i naturen i Backsjön mellan sjöarna: Backsjön och Strupen. Komplett kök och stort vardagsrum med uteplats. 2 sovrum med 2 bäddar och garderober. Detta fritidshus är perfekt för att slappna av i efter ett stressigt vardagsliv. Fritidshuset tillhör Farm Backsjön, vilket ligger ca 500 m från huset. Farm Backsjön som har många djur: åsnor, slädhundar, höns, katter och servera Holländska pankakor. Och organiserar olika dags aktiviteter ute i naturen så som fiskeäventyr, bäver- och vildsafari, åsnevandringar och flera utmaningar för barn och vuxna. Mer info: www.backsjonsupport.se
Liten snäll Herre (97cm) med hjärtat på det rätta stället önskar komma till ett aktivt hem. Han älskar att köras och ridas av barn (upp till ca 30kg). Att bli borstad är det bästa som finns! På grund av arbetsbyte har vi inte den tid som han behöver, ett aktivt liv med skogsutflykter är något som han älskar och vi önskar att han ska få. Foder främst, men vi kan pratas vid om framtiden.
Nu vill lilla sötnosen Måns flytta till en ny familj. Måns är född 20110517 och blev väldigt lik sin far, brun och ståtlig. Båda föräldrarna finns kvar hos oss. På bilden är hans mamma (den gråa). Då mina djur är det bästa för mig så är jag noga med var han hamnar. I Sverige finns 500 registrerade åsnor i åsneföreningen. Tror att detta blir en toppen kille som kommer att älska både att bli riden och köras med. Han älskar att bli ompysslad med. Men är fortfarande lite bråkig. Är du intresserad så skriv och berätta lite mer om vad du kan ge min söta krabat!
1 åsnepar säljes tillsammans. Nalle , 2 år i Juni ,hingst, en osäker liten kille som behöver mycket hanterning och social övning men regelbundet verkad och påbörjad vaccinering frisk och pigg .Julia ett 10 årigt sto ,lugn och stabbil ,ej inkörd ej inriden men sutten på under promenader med ledning utan problem ,hon har haft 3 föl utan problem.maila mig om du har ett bra hem och ett stort intresse så berättar jag mer.ca pris för båda 12000:-/hemmet viktigare än priset MEN inget ockerpris Tack.