Till salu inom

"djur åsna till salu säljes"

Tyresö
Idag

Zico Papillon

6 000 kr
Citiboard
Sala
Idag

Kaninungar dvärgvädur

450 kr
Blocket.se
Borgholm
Idag

Nakenfisar

10 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Kattunge

800 kr
Blocket.se
Butik Västernorrlands län
9 år

Hyr fint fritidshus i natur...

Hyrahyra.se
Halmstad
Idag

Artfex Medium

2 500 kr
Blocket.se
Robertsfors
Idag

Torrhö, hästfoder

350 kr
Blocket.se
Piteå
Idag

Dvärgvädur hona

200 kr
Blocket.se
Butik

Schleich Åsna - 13772

55 kr
NYTT Plusshop

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Sverige

Fritidshus i naturen i Backsjön, Sollefteå

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Fint fritidshus för sommar och vinter. Mitt i naturen i Backsjön mellan sjöarna: Backsjön och Strupen. Komplett kök och stort vardagsrum med uteplats. 2 sovrum med 2 bäddar och garderober. Detta fritidshus är perfekt för att slappna av i efter ett stressigt vardagsliv. Fritidshuset tillhör Farm Backsjön, vilket ligger ca 500 m från huset. Farm Backsjön som har många djur: åsnor, slädhundar, höns, katter och servera Holländska pankakor. Och organiserar olika dags aktiviteter ute i naturen så som fiskeäventyr, bäver- och vildsafari, åsnevandringar och flera utmaningar för barn och vuxna. Mer info: www.backsjonsupport.se
0 kr
Hyrahyra.se
Häst  ·  Kungälv

Åsna -gärna på foder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Liten snäll Herre (97cm) med hjärtat på det rätta stället önskar komma till ett aktivt hem. Han älskar att köras och ridas av barn (upp till ca 30kg). Att bli borstad är det bästa som finns! På grund av arbetsbyte har vi inte den tid som han behöver, ett aktivt liv med skogsutflykter är något som han älskar och vi önskar att han ska få. Foder främst, men vi kan pratas vid om framtiden.
15 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Eslöv

Finaste åsnan Måns

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu vill lilla sötnosen Måns flytta till en ny familj. Måns är född 20110517 och blev väldigt lik sin far, brun och ståtlig. Båda föräldrarna finns kvar hos oss. På bilden är hans mamma (den gråa). Då mina djur är det bästa för mig så är jag noga med var han hamnar. I Sverige finns 500 registrerade åsnor i åsneföreningen. Tror att detta blir en toppen kille som kommer att älska både att bli riden och köras med. Han älskar att bli ompysslad med. Men är fortfarande lite bråkig. Är du intresserad så skriv och berätta lite mer om vad du kan ge min söta krabat!
8 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Hallands län

Åsna ,Åsnepar Julia och Nalle

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
1 åsnepar säljes tillsammans. Nalle , 2 år i Juni ,hingst, en osäker liten kille som behöver mycket hanterning och social övning men regelbundet verkad och påbörjad vaccinering frisk och pigg .Julia ett 10 årigt sto ,lugn och stabbil ,ej inkörd ej inriden men sutten på under promenader med ledning utan problem ,hon har haft 3 föl utan problem.maila mig om du har ett bra hem och ett stort intresse så berättar jag mer.ca pris för båda 12000:-/hemmet viktigare än priset MEN inget ockerpris Tack.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj