Quantcast
Till salu inom

"fodervärd till fransk bulldog säljes"

Huddinge
Igår

Fransk bulldog valp svenskfödd

35 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
4 dagar

Söta små valpar

13 500 kr
Blocket.se
Avesta
7 dagar

Fransk Bulldog

13 000 kr
ABC-Annons.se
Landskrona
7 dagar

Fransk bulldog valpar

14 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
7 dagar

Fransk bulldog

29 500 kr
Blocket.se
Bjuv
8 dagar

Fransk bulldog

25 000 kr
Blocket.se
Huddinge
9 dagar

Fransk bulldog valpar svens...

45 000 kr
Blocket.se
Täby
25 dagar

Fransk bulldog

35 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
30 dagar

Underbara Fransk Bulldog va...

29 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fransk bulldog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kraftiga vackra frallor med en spännande stam som växer upp i hemmiljö. Mamman är en mycket lättandad,sund och uthållig tik som med lätthet följer på långa promenader i alla väder. Båda föräldrarna är friska mentalt stabila klara efter 8v. ålder. Fr.1.06.2011 av maskade. fullvaccinerade, chippade,besiktigade och med dolda fel. Vill du vara med från början och om du söker en aktiv kompis till sällskap så är du hjärtligt vällkomen att höra av. EJ avbetalning eller fodervärdar.
14 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Fransk bulldog valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
En hanne och en tik. Föräldrarna är sociala, friska och trevliga och valparna växer upp i barnfamilj. Valparna levereras: *Avmaskad *Vaccinerad *Chipmärkt *Veterinärbesiktad *Reg. i svensk jordbruksverket Valparna kan tingas redan nu mot handpenning på 2000 kr Säljer ej på avbetalning och vi leter inte efter fodervärdar! Referenser från tidigare valpköpare kan lämnas. Ring för mer info.
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Katrineholm

Fransk Bulldog - 1 valp kvar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nytt år och 5 valpar födda! På Nyårsdagen kom 4 hanar och 1 liten tik till världen. 1 hane finns nu kvar. Han vill flytta hemifrån omgående då han fyllt 8 veckor och är nybesiktad hos veterinären, vaccinerad, avmaskad och chipmärkt! Han söker ingen fodervärd och vill inte bli såld på avbetalning! Lev helt enligt SKK och Jordbruksverkets regler dock EJ stamtavla, därav lågt pris! Mejla oss för mer info och personlig kontakt!
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Katrineholm

Fransk Bulldog - 2 tikar kvar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Nu är det 2 tikar kvar i kullen och de har informerat oss om att de vill flytta hemifrån den 10 februari. Vi har packat väskorna åt dem med allt de behöver (reg i SJV, mat o många prylar). Vi kommer också att följa med dem till veterinären så de blir besiktade, vaccinerade, chipmärkta och avmaskade på rätt sätt! De vill inte ha fodervärdar eller bli sålda på avbetalning! Intresserad? Sänd oss ett mejl för mera info och vidare kontakt!
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Fransk bulldog stamtavla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Franska Bulldog valpar leverans klara med extraordinär stamtavla. Valparna går jätte bra ihop med barn och andra hundar. En perfekt familjehund! Det är viktigt att hunden får ett bra hem där valpen kan få ständig kärlek! Valparna är: *Avmaskade *Vaccinerade *Chippade *Veterinärbesiktade *Stamtavla Valparna är födda 05.01.2012 tre tikar och tre hanar. Tikarna kostar 17.000kr. Fler bilder finns att få vid intresse. Inga fodervärd eller avbetalningar är av intresse.
15 000 kr
Blocket.se