Till salu inom

"dkny väskor nk säljes"

Tumba
4 månader

DKNY väska och plånbok

2 000 kr
Citiboard
Tumba
Idag

Liten Svart Väska

40 kr
Citiboard
Motala
Idag

Prada väska

1 100 kr
Citiboard
Idag

Littlephant skötväska

800 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Husqvarna Svartqvarna -46

16 500 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Duramar 280 med MotorGuide...

2 000 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

Suzuki DL650X

80 000 kr
Blocket.se
Finspång
Igår

Revolver Colt Phyton

2 499 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Tyresö

DKNY väskor Original

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska sälja två av mina älskade DKNY väskor. Den stora på bilden är inköpt på NK för 2000kr. Den är väl använd och därav sliten i två av kanterna, det syns dock inte då man har den på sig. Den är super fin annars. Den mindre är köpt på Åhlens för 1199kr och är i nyskick. Jätte fin och rymlig liten väska. Byter eventuellt mot DKNY väskor av annan modell. Kom med bud. Mvh
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Falun

DKNY svart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Svart DKNY handväska säljes modell större. Inköpt på NK Göteborg 16/3 2012 kvitto och dustbag finns kvar. Väskan har ett blixtlås fack på utsidan med en tassle. På insidan finns två blixtlås fack och två st mobilfack. Även sidorna har två blixtlås fack. Handtag så du kan ha den på armen eller längre axelband. Väldigt sparsamt använd då denna kändes för stor för mig och därför i otroligt bra skick. H: 27 L: 40 D: 15 Detta är ca mått. Ny pris 2595:- Mitt pris 1800:-
1 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Huddinge

Dkny väska fynda

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu säljer jag en av mina favorit väskor pga att jag inte använder den längre Ny pris ca 2800, väskan är köpt på NK här i Stockholm Sömnen på ena sidan har gått upp som ni ser på bilden , går att fixa hos skräddarn för en billig peng.. Det är inget som syns och väskan går att använda endå. Hör gärna av er på mitt nummer då jag kollar inte min mejl så ofta..
400 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Halmstad

DKNY och Francesco Biasia

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
DKNY Svart satchel-modell i skinn. Inköpt i New York 2012 i den egna butiken på West Broadway, kvitto finns. Såldes enbart i USA enligt personalen. Har väldigt praktisk organisering på insidan, stadig, säljs med dustbag. Fler bilder kan skickas över om så önskas. Använd 2 gånger. Köpt för ca 2400 kronor. Säljs för 2000 kronor. Francesco Biasia Underbar väska i skimrande guld-brunt skinn. Inköpt på NK i Stockholm för flera år sedan. Modellen heter "Secret Love K". Sparsamt använd, säljs med dustbag. Fler bilder kan mejlas över om så önskas. Köpt för ca 3300 kronor. Säljs för 2000 kronor.
2 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Norrköping

DKNY väska i skinn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min ena DKNY väska. Köpt för knappt ett år sedan på DKNY, NK i Stockholm. Jag älskar väskan och har därför använt den mycket dagar då det inte regnet eller snöat då jag varit rädd om den. Impregnerad och putsad ofta. Inte skavd eller liknande. 100 % skinn. Dustbag, necessär, kvitto och axelband skickas med väskan. Nypris 3 099 kr Maila för fler bilder!
2 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj