Quantcast
Till salu inom: ”

dkny väskor nk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snowboardkitt

Svenljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja två av mina älskade DKNY väskor. Den stora på bilden är inköptNK för 2000kr. Den är väl använd och därav sliten i två av kanterna, det syns dock inte då man har den på sig. Den är super fin annars. Den mindre är köpt på Åhlens för 1199kr och är i nyskick. Jätte fin och rymlig liten väska. Byter eventuellt mot DKNY väskor av annan modell. Kom med bud. Mvh
Hej! Svart DKNY handväska säljes modell större. InköptNK Göteborg 16/3 2012 kvitto och dustbag finns kvar. Väskan har ett blixtlås fack på utsidan med en tassle. På insidan finns två blixtlås fack och två st mobilfack. Även sidorna har två blixtlås fack. Handtag så du kan ha den på armen eller längre axelband. Väldigt sparsamt använd då denna kändes för stor för mig och därför i otroligt bra skick. H: 27 L: 40 D: 15 Detta är ca mått. Ny pris 2595:- Mitt pris 1800:-
Nu säljer jag en av mina favorit väskor pga att jag inte använder den längre Ny pris ca 2800, väskan är köpt på NK här i Stockholm Sömnen på ena sidan har gått upp som ni ser på bilden , går att fixa hos skräddarn för en billig peng.. Det är inget som syns och väskan går att använda endå. Hör gärna av er på mitt nummer då jag kollar inte min mejl så ofta..
DKNY Svart satchel-modell i skinn. Inköpt i New York 2012 i den egna butiken på West Broadway, kvitto finns. Såldes enbart i USA enligt personalen. Har väldigt praktisk organisering på insidan, stadig, säljs med dustbag. Fler bilder kan skickas över om så önskas. Använd 2 gånger. Köpt för ca 2400 kronor. Säljs för 2000 kronor. Francesco Biasia Underbar väska i skimrande guld-brunt skinn. InköptNK i Stockholm för flera år sedan. Modellen heter "Secret Love K". Sparsamt använd, säljs med dustbag. Fler bilder kan mejlas över om så önskas. Köpt för ca 3300 kronor. Säljs för 2000 kronor.
Säljer min ena DKNY väska. Köpt för knappt ett år sedan på DKNY, NK i Stockholm. Jag älskar väskan och har därför använt den mycket dagar då det inte regnet eller snöat då jag varit rädd om den. Impregnerad och putsad ofta. Inte skavd eller liknande. 100 % skinn. Dustbag, necessär, kvitto och axelband skickas med väskan. Nypris 3 099 kr Maila för fler bilder!