Quantcast
Till salu inom: ”

dkny väska säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min snygga original DKNY väska i canvas/läder i färgen camel/konjak. Den är köpt hösten 2008 och har använts några gånger. Kvitto finns som bevis på att den är äkta. Nypris 1800kr, säljer den för 1000kr. Är i väldigt bra skick med fina detaljer förutom en repa på undersidan och ena handtaget är mer utnött än den andra (ena handtagen ligger överst och därför mer utnött), framgår av bilderna. Insidan är hel utan fläckar, den har två mobilfack och två fack med dragkedja. Väskan bärs i handen eller i armvecket, kan ej bärs på axeln. Mått 35L x 17H x 17B cm. Har inte sett många med den här väskan, väldigt unik i sig. Skickas ej!!
Mycket sparsamt använd väska från märket DKNY. Brun med vackra detaljer i guld. 2 fack på insidan av väskan och ett fack för mobilen. Kvitto och dustbag följer med väskan för att garantera dess äkthet. Fler bilder kan skickas via mail, annars är du varmt välkommen att kontakta mig per mail eller telefon så kan ni få se väskan. Vid snabb affär diskuterar vi priset tillsammans.
1. DKNY Original väska i brunt tyg med "DKNY" tryck i mönster över hela väskan. Ett litet blixtlåsfack inuti väskan och två på framsidan av väskan. Många silverdetaljer och bruna detaljer i blankt brunt skinn. Limegrönt foder och metallbricka att gravera. 250:- 2. Svart väska med blankt ormskinnsinspirerat material på framsidan och matt skinnimitation på baksidan. Många fina gulddetaljer. Inköpt på Capri i Italien. 250:- 3. Svart väska i skinnimitation med guldspänne i form av en hästsko framtill. 200:- 4. Brun väska i skinnimitation med gulddetaljer. Inköpt i Italien. 300:-
Väskan är orginal från DKNY och i äkta kalvskinn. Den är inköpt i London för ca 3000 kr i Januari 2011 (kostar nog aningen mer i Sverige) men inte använd sedan December 2011. Den har ett fack inuti med dragkedja samt två fack på sidorna med gömda magneter som håller igen facken. Väskan är rymlig och det finns plats för böcker el dator. Jättebra vardagsväska. Inga synliga skavanker. Orginal förvaringspåse med "DKNY" tryckt på medföljer också. Bra att ha vid förvaring av antingen väskan eller annat. Köparen betalar fraktkostnad. Maila vid intresse!
Hej, jag säljer mina fina väskor, för att jag har siktat mig på en annan väska. Fornarina väska kostar 900 kr då jag har betalat för den 1800 kr och väskan var en av de få i Stkhlm butiker. Bruna väskan säljer jag för 600 kr då jag har aldrig använt den. Svart väska säljs för 300 kr. DKNY (original) säljs för 200 kr. Har ni frågor eller vill att jag ska maila fler bilder skriv gärna till mailet så svarar jag så fort jag kan!