Till salu inom

"dkny väska säljes"

Igår

Axelremsväska från DKNY

500 kr
Blocket.se
Haninge
2 dagar

Märkesväskor

750 kr
Blocket.se
Solna
4 dagar

Väska DKNY

500 kr
Blocket.se
Bromma
5 dagar

2 St DKNY väskor som matcha...

1 000 kr
Blocket.se
6 dagar

Dkny väska

450 kr
Blocket.se
Tumba
6 dagar

Dkny axelbandsväska och kor...

1 600 kr
Blocket.se
Tumba
7 dagar

Dkny väskor

1 000 kr
Blocket.se
11 dagar

DKNY väska i svart

500 kr
Blocket.se
Södertälje
11 dagar

DKNY medium tote

1 200 kr
Blocket.se
14 dagar

Väska DKNY & Furla

800 kr
Blocket.se
Borås
16 dagar

Äkta DKNY VÄSKA

550 kr
Citiboard
17 dagar

DKNY väska & plånbok

500 kr
Blocket.se
Kungsholmen
20 dagar

DKNY Shopper väska (Brayden...

500 kr
Blocket.se
Tumba
21 dagar

Väska/väskor DKNY

800 kr
Blocket.se
Bromma
22 dagar

Dkny väska ny

1 400 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Stockholms län

DKNY väska canvas/läder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer min snygga original DKNY väska i canvas/läder i färgen camel/konjak. Den är köpt hösten 2008 och har använts några gånger. Kvitto finns som bevis på att den är äkta. Nypris 1800kr, säljer den för 1000kr. Är i väldigt bra skick med fina detaljer förutom en repa på undersidan och ena handtaget är mer utnött än den andra (ena handtagen ligger överst och därför mer utnött), framgår av bilderna. Insidan är hel utan fläckar, den har två mobilfack och två fack med dragkedja. Väskan bärs i handen eller i armvecket, kan ej bärs på axeln. Mått 35L x 17H x 17B cm. Har inte sett många med den här väskan, väldigt unik i sig. Skickas ej!!
1 000 kr
Blocket.se

DKNY shoulderbag, original

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket sparsamt använd väska från märket DKNY. Brun med vackra detaljer i guld. 2 fack på insidan av väskan och ett fack för mobilen. Kvitto och dustbag följer med väskan för att garantera dess äkthet. Fler bilder kan skickas via mail, annars är du varmt välkommen att kontakta mig per mail eller telefon så kan ni få se väskan. Vid snabb affär diskuterar vi priset tillsammans.
1 200 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Östergötlands län

Fina väskor Bl a DKNY

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1. DKNY Original väska i brunt tyg med "DKNY" tryck i mönster över hela väskan. Ett litet blixtlåsfack inuti väskan och två på framsidan av väskan. Många silverdetaljer och bruna detaljer i blankt brunt skinn. Limegrönt foder och metallbricka att gravera. 250:- 2. Svart väska med blankt ormskinnsinspirerat material på framsidan och matt skinnimitation på baksidan. Många fina gulddetaljer. Inköpt på Capri i Italien. 250:- 3. Svart väska i skinnimitation med guldspänne i form av en hästsko framtill. 200:- 4. Brun väska i skinnimitation med gulddetaljer. Inköpt i Italien. 300:-
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Äkta skinnväska från DKNY

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Väskan är orginal från DKNY och i äkta kalvskinn. Den är inköpt i London för ca 3000 kr i Januari 2011 (kostar nog aningen mer i Sverige) men inte använd sedan December 2011. Den har ett fack inuti med dragkedja samt två fack på sidorna med gömda magneter som håller igen facken. Väskan är rymlig och det finns plats för böcker el dator. Jättebra vardagsväska. Inga synliga skavanker. Orginal förvaringspåse med "DKNY" tryckt på medföljer också. Bra att ha vid förvaring av antingen väskan eller annat. Köparen betalar fraktkostnad. Maila vid intresse!
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sundbyberg

DKNY,Fornarina, Jimmy Choo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag säljer mina fina väskor, för att jag har siktat mig på en annan väska. Fornarina väska kostar 900 kr då jag har betalat för den 1800 kr och väskan var en av de få i Stkhlm butiker. Bruna väskan säljer jag för 600 kr då jag har aldrig använt den. Svart väska säljs för 300 kr. DKNY (original) säljs för 200 kr. Har ni frågor eller vill att jag ska maila fler bilder skriv gärna till mailet så svarar jag så fort jag kan!
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj