Quantcast
Till salu inom: ”

efx armband säljes

Bismarck 18k

Ludvika

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Silver smycken

Söderköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

EFX armband i olika storlekar och färger. EFX är en teknik som syftar till att maximera prestanda och totala välbefinnande genom att öka balans, styrka och flexibilitet. Tillverkad av vattenavvisande och töjbart silikon med två hologram. EFX kan ge: > Ökad balans och styrka > Ökad flexibilitet och rörelse > Bättre fokus och vakenhet > Lindring av stress och spänningar > Snabbare återhämtning > Dämpning av jetlag och åksjuka Frakt inom Sverige = 12kr/st. Vid köp av fler blir både frakt och styckepriset billigare.
EFX armband till ett överkommligt pris. Vi har ex antal EFX armband kvar i 3 olika färger och 2 olika storlekar Medium och Large. Vi inskaffade dessa under en resa i USA. EFX armbanden har gjort stor Succé i världen och Holländska Landslaget bar dem tex under VM i sommras. Enligt studier som gjorts i USA så kan detta band minska: Stress, Jet lag och illamående. Det ökar: Balans, Styrka, Flexibilitet och Uthållighet Den otroligt stora succén kostar i butik mellan 399-499kr. Vi tar 200kr/st Vid köp av 2-4st 150kr/st även att vi bjuder på frakten! Vid köp av 5 eller fler så kostar de 100 kr/st och vi bjuder på frakt!
Efva Attling - From here to eternity. Knappt använd. Säljes till förmån för välgörenhet. Bild: http://www.efvaattling.se/ring-around-from-here/p/1788 Söta Michal Negrin örhängen - rosa med vit pärla i mitten. Avspritade och rengjorda. Fyrklöver örhängen i silver. Inte använda. Bild: http://www.facebook.com/prylmaklarna Magnetarmband EFX, storlek M/L. Fint skick. Bild: http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=114304 "I'm tired of Animal Cruelty" armband. Fint skick. Bild: http://allswellthatendsvegan.blogspot.se/2009/01/im-tired-of-animal-cruelty.html För priser och resten av tingen se http://www.facebook.com/prylmaklarna
EFX balans armband
EFX Performance armband