Quantcast
Till salu inom: ”

eldriven motorcykel barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn skor

Malmö
kattunge

Uppsala
F

Tidigare annonser till salu

Eldriven motorcykel för barn mellan ca 1-3 år. Mycket lättkörd och rolig så succén är given! Fram och back växel. Lyse fram + bak som lyser när man kör framåt resp bakåt. Tuta med 5 st olika signaler med bl.a sirén ljud. Man gasar med den röda fotpedalen och när man släpper den så bromsar den och stannar direkt. Mycket lite använd så den är i nyskick! Laddare medföljer givetvis. Jag nås snabbast och säkrast via mail. Den finns att hämta i centrala Uppsala.
2st elmotorcykel för barn. 350 kr för båda / 200 kr per styck. Denna elmotorcykel för barn är lämpad från 2 års ålder och upp! Detta är en eldriven motorcykel barn som inte bara är häftig att köra, men som också har spännande ljus- och ljudeffekter att leka med. Du behöver inte ta ur batteriet för att det ska laddas utan kan enkelt koppla det till laddaren och ett eluttag. Därefter är motorcykeln redo för en ny körtur!
Tuff motorcykel för barn 2-5år,max 25kg. L75 B45 H40, Sitthöjd c:a 30. Fram, back, framlyse. Toppbox med roterande ljus. Fart 2-3 km/tim. 6 volt batteri, räcker ett par timmar beroende på underlag. Laddare medföljer. Mycket bra skick, sparsamt körd inomhus, men går givetvis lika bra utomhus.(ej vintertid) Pris:350Kr Kontakt helst per tel. 0703218387 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin och välutrustad R-line Passat med bland annat Premiumpaket och Familypaket (Upphöjbar sits, huvudskydd för barnen, uppdragbar sidogardin) Mätarställning 12300 mil. Skinnstolar Sportstolar. 4-hjulsdrift 18tums fälgar på sommar. 16tums alu på vinterdäck. Avtagbar dragkrok. Kurvljus Xenon. Eldriven förarstol. Acc. Motor o kupévärmare. Farthållare. plus en massa annan utrustning. Kan tänka mig att byta mot billigare motorcykel. Allt är av intresse.
Fin leksaksmotorcykel som är lämplig för barn mellan 4-8 år. Den har två hastigheter och stödhjul. Batteriet behöver byta ut.