Till salu inom

"eldriven motorcykel barn säljes"

Butik
Igår

Suzuki UK110 Address, Nyservad

19 900 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Eldriven Lådcykel

19 000 kr
Blocket.se
Arvika
Idag

6,5Mm Barnes o Nosler kulor.

200 kr
Blocket.se
Åstorp
Idag

Ståbrädan, adapter bugaboo...

650 kr
Blocket.se
Nacka
6 dagar

Eldriven motorcykel för barn

400 kr
Blocket.se
Österåker
7 dagar

Fyrhjuling/ATV för barn, hjälm

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Uppsala

Eldriven motorcykel för ca 1-3 år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Eldriven motorcykel för barn mellan ca 1-3 år. Mycket lättkörd och rolig så succén är given! Fram och back växel. Lyse fram + bak som lyser när man kör framåt resp bakåt. Tuta med 5 st olika signaler med bl.a sirén ljud. Man gasar med den röda fotpedalen och när man släpper den så bromsar den och stannar direkt. Mycket lite använd så den är i nyskick! Laddare medföljer givetvis. Jag nås snabbast och säkrast via mail. Den finns att hämta i centrala Uppsala.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

El motorcykel barn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
2st elmotorcykel för barn. 350 kr för båda / 200 kr per styck. Denna elmotorcykel för barn är lämpad från 2 års ålder och upp! Detta är en eldriven motorcykel barn som inte bara är häftig att köra, men som också har spännande ljus- och ljudeffekter att leka med. Du behöver inte ta ur batteriet för att det ska laddas utan kan enkelt koppla det till laddaren och ett eluttag. Därefter är motorcykeln redo för en ny körtur!
200 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Umeå

Motorcykel,eldriven

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Tuff motorcykel för barn 2-5år,max 25kg. L75 B45 H40, Sitthöjd c:a 30. Fram, back, framlyse. Toppbox med roterande ljus. Fart 2-3 km/tim. 6 volt batteri, räcker ett par timmar beroende på underlag. Laddare medföljer. Mycket bra skick, sparsamt körd inomhus, men går givetvis lika bra utomhus.(ej vintertid) Pris:350Kr Kontakt helst per tel. 0703218387 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se

Volkswagen Passat 2,0 170hk TDI DSG 4-motion -10

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Mycket fin och välutrustad R-line Passat med bland annat Premiumpaket och Familypaket (Upphöjbar sits, huvudskydd för barnen, uppdragbar sidogardin) Mätarställning 12300 mil. Skinnstolar Sportstolar. 4-hjulsdrift 18tums fälgar på sommar. 16tums alu på vinterdäck. Avtagbar dragkrok. Kurvljus Xenon. Eldriven förarstol. Acc. Motor o kupévärmare. Farthållare. plus en massa annan utrustning. Kan tänka mig att byta mot billigare motorcykel. Allt är av intresse.
143 000 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Kungsör

Eldriven motorcykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Fin leksaksmotorcykel som är lämplig för barn mellan 4-8 år. Den har två hastigheter och stödhjul. Batteriet behöver byta ut.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj