Quantcast
Till salu inom: ”

eley knallskott kaliber 12 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SEIKO SRP

Nässjö
SEIKO SRP VIT

Nässjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fräsch Kaliber bräda till salu! DECK: Kaliber black/white series 99cm TRUCKS: Black Bennett Vector 4.3 WHEELS: 3 dm AVALON 68mm Hör av dig om du är intresserad. Det är min "första bräda" och är en perfekt all-around bräda som jag har varit grymt nöjd med. Jag valde att lägga lite mer än 500 kr på min första bräda för att jag ville lära mig på något riktigt men ändå inte slänga ut 4000-5000 kr som du kan få ge för de riktigt dyra grejerna. Nu när den är använd endast en säsong är den perfekt inkörd för att gå vidare och användas på riktigt! Anledningen till att jag säljer är helt enkelt att jag behöver pengarna. Nypris 3000-3500 kr Jag slänger även med lite extra kullager värde ca 250 kr. (Den går även att hämta i Laxå eller Hallsberg om det blir närmare för dig)
Svår att hitta tidigare då nästan alla varit för kaliber 12. Två löstatbara fack med plats för totalt 100 kaliber 20 hagel. Oringstätad och mycket hög kvalitet. Handla tryggt i en butik som finns på riktigt och ej enbart på nätet. Vildsvinsbutiken har fått AA-rating av Soliditet. Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30. Vi skickar över hela Sverige samt övriga Norden.
SP20 RRS KALIBER .32 S&W Long (7,65x17) med två magasin och väska (inkl. tillbehör). Vapnet är nytt endast provskjutet och vapnet har en fantastiskt bra precision. Köpte den för att tävla mer inom det nationella men har tyvärr gjort helt om och satsat helt på en annan skytteform som heter IPSC. Nypris: 16500kr Mitt pris: 11500kr Kolv storlek L höger eller L vänster följer med. Var vänlig och uppge klubbtillhörighet och givetvis kräver vapnet licens.
Western Civil War USA revolver S. Colt 1886 Antik grå kanonmetall finish Denna 0,44 kaliber revolver är nosladdad, och användes av kavalleri, infanteri, och artilleritrupper under amerikanska inbördeskriget. 37cm 1300g Tillverkad i Spanien av Denix Revolvern är tillverkad helt i metall med grepp av trä Fungerande Mekanism Obs! Replikan är enbart avsedda som Samlarobjekt, för visning Reenactment eller som dekoration Licensfria Replikavapen Handla säkert Beställ via faktura Betala om 30 dagar
20 st Jaktpatroner i kaliber 30-06 till en bråkdel av priset om man jämför med andra fabrikat. Vikt:11,7g - 180grs Kula: TM-SP (Blyspets) Hastighet: m/s 820 Anslagsenergi: J 3930 20-pack För att få beställa ammunition behöver vi ha vapenlicensen mailad eller faxad. Detta behövs endast göras 1 gång, gäller även för framtida köp. Ammunitionen skickas till adressen Ni är mantalsskriven på.