Quantcast
Till salu inom

"engelsk bokhylla säljes"

Tomelilla
Idag

Tv bnk-bokhyllor,ikea markr

1 000 kr
ABC-Annons.se
Kronobergs län
5 månader

Wharferdale Diamond III

750 kr
Hifitorget.se
Östhammar
Idag

Bokhylla

500 kr
ABC-Annons.se
Malmö
Idag

bokhylla

790 kr
ABC-Annons.se
Butik Malmö
Idag

Bokhylla säljes

2 000 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västmanlands län

Fynda i stor boksamling

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Stor boksamling utförsäljes. Mycket stort antal böcker erbjuds. Ta med en plastkasse, fyll den med böcker och betala 50:- totalt. Titlar sträcker sig allt från deckare till vanlig skönlitteratur, lexikon och faktalitteratur. Både pocket och inbundet, svenska och engelskt. Böckerna påbilden är bara en bråkdel av vad som finns, ca 20 flyttkartonger och 6 bokhyllor tillkommer. Hämtas på plats och betalas kontant lördag 18/8 mellan 10-19. Detta är en del av en större loppisförsäljning då vi tömmer hela lägenheten. För fler detaljer maila eller ring!
50 kr
Blocket.se

YOGA: A GEM FOR WOMEN

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Allied Publishers PVT Limited. Andra uppl. 2003. 341 ( + 96s fotoillustrationer) s. Häftad. ca 550 gram. Hyfsat skick. En klassiker med Iengaryoga som särskilt vänder sig till kvinnan. En praktisk och detaljerad guide för den som vill gå djupare med sina övningar i Hatha Yoga. Engelsk text. Tummad i övre hörnet med veckspår genom hela boken. Även tummad i nedre hörnet, dock ej genomgående. Solblekta spår på omslag med rektangulär djupare skuggning av boken framför i bokhyllan. Några sidor lossade från bindning i fotobilagan.
100 kr
Bokbörsen.se
Hyllor och skåp  ·  Östermalm

Bokhylla

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin robust bokhylla i engelsk stil, köpt för ett antal år sedan i fin möbelbutik på Kungsgatan i Stockholm. Den är ihopsatt av träplugg och inga spikar/skruvar har används. Färdiga hål borrade i baksidan för TV/bredband. Lite skavanker då den varit med om två flyttar, men fortfarande fin. Köparen ansvarar för hämtning och ev. merkostnader i samband med det. Bredd: 149,5 cm Djup: 36 cm Höjd: 197 cm Nypris: 14.995 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se

MAKTENS SKÖRDAR - SVÄRDET OCH SPIRAN del II

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Bonniers. 1990. 612 s. Inbunden. Vinrött förlagsband. 22x15,5cm. 800 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Främre blanka försättsbladet saknas. Originalets titel: THE PILLARS OF THE EARTH (London 1989). Översättning: Gunilla Lundborg. MAKTENS SKÖRDAR är den andra och avslutande delen av Ken Folletts SVÄRDET OCH SPIRAN. En storslagen äventyrsskildring om 1100-talets krigshärjade England och om en grupp människor vars öden sammanlänkas med byggandet av en praktfull katedral. En berättelse om kärlek och hämnd, ärelystnad och hjältemod. På samma spänningsskapande sätt som i sina världsberömda thrillers levandegör Ken Follett här ett stycke engelsk medeltid. För fler romaner av KEN FOLLETT: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen! .
57 kr
Bokbörsen.se
Hyllor och skåp  ·  Sundbyberg

2 st bokhyllor i mahogny

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu 2 st likadana bokhyllor i engelsk stil i mahogny. Bokhyllorna är i mycket bra skick och kan säljas som par eller var för sig. Pris: 1800 kr/styck. Paketpris: 3200 kr Färg: Mahogny Mått för en bokhylla: B 96 cm D 29 cm H 193 cm Hör gärna av er vid intresse via mail eller telefon. Hälsningar Natalie
1 800 kr
Blocket.se