Quantcast
Till salu inom: ”

evinrude 15hk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryds 480

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja lill jodan på grund av för många båtar. Kvalitetsbåt från norska joda. Längd: 11 fot. Mycket tuff sportbåt som går som ett skott och väcker mycket uppmärksamhet. Sitter en Evinrude motor 15hk på båten. 2 sittplatser. Båten och motorn är i mycket bra skick! Pris: 26.000 kr //Mvh Anders
Ny Linder Sportsman 400 inkl sidopulpet och vindruta samt en beg Evinrude 15 hk, 4-takt, elstart (-98). Motorlås, batteri, tank. Motorn är nyservad. Linder 400 Sportsman är en planande familjebåt för insjö, skärgård och kustnära vatten. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark. 3 års garanti. Längd 400 cm och bredd 164 cm. Godkänd för 4 personer. Vi samarbetar med Swedbank Finans när det gäller finansiering. Välkommen till Jespersens Motor AB. Vi har utställning och service i Hovmantorp.
Utombordsmotor i ett mycket fint begagnatskick och som är använd endast ca.20 timmar !. priset är inte förhandlingsbart för motorn är i ett mycket fint skick men den finns på Åland (Mariehamn) och vid avhämtning och provkörning där dras 1000kr av ifrån det begärda priset . Motorn kan levereras till Norra Stockholm för priset 11000kr . Säljes med original köpehandlingar (1ägare) Obs det finns en lackskada på vänster sida av motorkåpan (bifogad bild) . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Roddbåt med motor, 15hk Evinrude från 76. Allt fungerar bra, båten är inte sjösatt och motorn har inte varit igång i år. Förra året bytte jag snörstart och tändstift. Allt fungerar utmärkt i förhållande till ålder och pris. Båten finns på landet och jag kan endast visa den på helger. Intresserade ringer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rymlig och stabil båt som passar perfekt till fisketuren till såväl dagsutflykten på sommaren! Längd båt : 4,3 m Motor: Evinrude 15 hk (89:a) Nyservad motor, startar alltid! 2 taktare. Trycktank ingår! Gör 10-15 knop uppskattningsvis, planar med 2 pers ombord! Båten är även utrustad med tre stycken spöhållare som ingår! Ligger på Hammarö! Båtkärra ingår ej! Ring helst! Ej sms.