Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha 15hk 2-takt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt båt för fiske eller bara för att ta sig ut i skärgården. Längd 4.2m och bredd 1.55 så man åker man lätt åker 4-5 vuxna. Det dubbelt V-bottnade skrovet gör att båten planar lätt. Båten är i bruksskick. Motorn är en Yamaha 2-takt15hk från 1990-91. Impellern är bytt 2011 (bifogar bild på skvallerstrålen) och efter varje säsong har jag spolat ur med sötvatten, bytt växelhusolja, spryat cylindrarna med "fog oil". Motorn går som en klocka och är väldigt tillförlitlig! Följande ingår: * båt + motor * trycktank * motorlås (klass 3) * åror * ankare * spöhållare * bottenfärg Båtsläp ingår INTE. Båten ligger på land men vid köp sjösätter vi och tar en provtur och sen tar ni upp den på ert eget släp.
Hej! Då vad det dags att sälja båten. Fin styrpulpet som har ett katamaranskrov, vilket gör att är väldigt stabil, och går lätt i vattnet. Sitter på en 15 hk Yamaha 2-taktare, som startar på första rycket för den har rätta knycken. Kärran är det heller inga fel på. Bara att koppla på och dra ner till sjön. Kan provköras om så önskas. Följer givetvis med trycktank, ankare o lite småplock. Vid frågor och funderingar är det bara att höra av sig! Mvh Linus
Yamaha 15hp, kort rigg, 2-takt. 1995. Motorn har körts enbart i en insjö, mao har endast körts i sötvatten. Har kontrollerat detta med att demontera topplocket och kylkanalerna är som nya, samtidigt kontrollerade jag ev. förslitningar i cylinderloppet och motorn kan inte körts speciellt mycket. Växelhuset har inget läckage utan är helt och tätt. Hösten 2013 gjordes en fullständig service på motorn, Impellern byttes ut och en ny propeller är monterad, ny växelhusolja. Förgasaren är genomgången och injusterad, nya tändstift. Så med detta i facit kan vi ge 3 månaders garanti på motorn. Moms ingår i priset.
Kvalitetsmotor ! Yamaha 15 hk 2-takt års mod. 2003 Kort rigg - Rorkult Dödmansgrepp Bränsletank + bränsleslag Vikt endast 34 kg Motor är i mycket gott skick - Går otroligt jämt och fint. Yamaha är dessutom väldigt tystgående. ( finns som kan ses på bild mindre skrapmärke på kåpan) Väljer att visa det istället för att bättra i det. Till omgående försäljning !
Båt Höga rodd 430 sport 1989-1991. Lite osäker. Motor Yamaha 15 HK 2-takt från 1999. Båt i ok skick. Obs att luckan saknas. Se bild. Inget jag brytt mig om att fixa. Måtor går kanon. Ingår: trycktank, ankare, åror, godkänt motorlås, kätting och lås. INGEN TRAILER. Säljs helst tillsammans. Pris bara motor 15500kr. Kan tänka mig gå ner NÅGON hundring vid smidig affär. Båtramp utan bom finns 500 meter bort. Båten finns i Mälaren, Ekoln, Uppsala. Jag säljer motvilligt denna pga att jag fått tag på en segelbåt med båtplats och ryggen pallar inte med vibbrationerna när kör. Kontant betalning.