Quantcast
Till salu inom: ”

fågelbur nymfparakit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi måste nu sälja våran älskade nymfkille på grund av allergi. Vi har haft honom sedan han kläcktes och därför är han väldigt tam och mysig. Hans syster är redan såld och han saknar sällskap, därför har vi som krav att han kommer till ett hem där han får en ny partner. Har du en ensam hona så tveka inte att höra av dig. Det är viktigt för oss att han kommer till ett bra hem där han får stanna. Fågelbur finns och kan säljas tillsammans med fågeln till paketpriset 500 kr.
Fågelbur i måtten 80x80x50 med alla tillbehör plus massa extra matskålar och leksaker. Vattenhållaren kan behövas bytas ut. Jag har haft den till både undulater, nymfparakiter och risfåglar så passar d flesta sorters fåglar i mindre storlek. Buren är ca 3år gammal. Hämtas i Hässelby Strand Maila vid intresse så hör jag av mig ! OBS : inga djur ingår ! 1000kr Mvh Sanna
Gullig fågelbur i helt okej skick säljes. "Matskålarna" är lite småslitna - men med tanke på priset kan man nog ha överseende med den biten :) Sittpinne medföljer också :) Två "flygdräkter" samt en "flyglina" för undulater/nymfparakiter medföljer på köpet :) Finns i Södertälje - hämtas i Södertälje :) Finns buren kvar, finns fågeln kvar :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
39cm kortsida 72cm långsida 93cm hög Bra bur i bruksskick en hörna uppe är lagad men inget som stör funktionen. Bara buren 250kr med fågel 400kr, fåglarna som finns är en Nymfparakit och en kärleksfågel, båda hanar. Vid intresse Ring eller sms:a då jag sällan kollar mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
jag har två jätte fina fåglar en kungparakit och en nymfparakit. dom säljes pga tidsbrist, dom är inte jätte tama men dom tar jordnöt ur hand. med fåglarna så få ni även med en stor fågelbur där båda fåglarna får plats, mat och vatten skålar och lite leksaker som dom behöver för att syselsätta sig. kungsparakiten gillar mycket när man talar med honom och pratar gärna med ( på fågelspråk) ni är välkomma och bara komma och kolla på fåglarna först.