Quantcast
Till salu inom: ”

förråd uthyres åkersberga säljes

Lager

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus och rymlig lägenhet på tredje och översta våningen. Fönster åt tre håll, stor balkong med kvällssol. Stort kök med keramikplatta och varmluftsugn, två kylskåp och två (mindre) frysar. Stort badrum, med dusch. Tre minuters promenad till Åkersberga Centrum, tågstation och busstationer med direktbussar till Danderyd och Humlegården under rusningstrafik. Nära till Åkers Kanal, och till Röllingby backar och Hackstaskogen. Extra förråd i hus på gården och gemensamt cykelförråd i bostadsbyggnaden. Tre tvättstugor i huset bredvid. Sopsortering. Vi stormtrivs i lägenheten som sådan, men vill flytta närmare stan då arbete, studier och sociala kretsar finns där.
Fräsh och ljus lägenhet belägen i nytt område åkersberga,Lägenheten byggdes 2011 med inflytt i December. Ca 7 minuters gång till Åkersberga centrum med alla butiker du behöver, Bussar och roslagsbanan ligger intill centrumet. ca 30 min till stockholm östra. Grönområde med elljusspår, fotbollsplaner hockey rink och idrottshall ligger inte mer än ett stenkast bort (ca 3min) Tvätt, torktumlare och diskmaskin ingår. Förråd på ca 4kvm ingår. Parkering med Elstolpe finns också, 320kr/mån. Trivs jätte bra i lägenheten men vill komma närmare stan.
Våran fina Lotta har försvunnit i Skärgårdsstad (Åkersberga), hon har varit borta i 2 dygn (11/5). Hon har aldrig varit borta mer än ett par timmar tidigare så nu vi är riktigt oroliga. Lotta är 3 årig grå tabby som både är chipmärkt och id-märkt. id nr 5714H. Hon kanske har blivit instängd i något garage eller förråd? Påkörd? Har/vet du/ni något så hör gärna av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nyrenoverat radhus mellan Österåkers golfklubb och Åkersberga centrum. 20 minuter med bil in till Roslagstull och 30 minuter med tåg in till tekniska. Barnvänligt område med dagis och lekpark. Två badrum, ett med dusch och ett med badkar/dusch. Terrass i söderläge med kvällssol, tre sovrum på övre plan, garage i länga med förråd och rymlig kallvind. Uthyres from 1 sep (eventuellt någon vecka tidigare.) Uthyrningen är tillsvidare och utöver hyra tillkommer el och vatten. Samfäldighetsavgifter, sophämtning och försäkring av fastigheten ingår.
Jag och min pojkvän letar större lägenhet! Ljus fin lägenhet med litet separat kök, fransk balkong, nylagt golv i rummet, nya fönster och balkongdörr. Billig månadshyra! Perfekt för studerande! Den egentliga hyran är på 2 609:- Ligger i Åkersberga centrum 1 minut ner till nybyggt centrum med Ica, restauranger, Friskis och svettis, systembolag och butiker. Bussar och tåg finns i centrum, 35 min med tåg till Tekniska högskolan och 30 min till Stockholms universitet. 25 min med buss till Danderyds sjukhus (finns också direktbussar till Östermalm och Kista). Förrådet finns i samma hus och tvättstuga i grannhuset!