Quantcast
Till salu inom: ”

lägenheter åkersberga säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin etagelägenhet bytes. Lägenheten är uppdelad på två våningar enligt följande: Våning 7, entréplan för lägenheten där finns hall, badrum med badkar, kök, inglasad balkong, vardagsrum och klädkammare. I vardagsrummet finns en trappa som leder upp till lägenhetens andra våningsplan. Där finns ett mindre sällskapsrum, sovrum, badrum med dusch och en klädkammare. De flesta rum är nytapetserade och lägenheten är i fint skick. Jag önskar byta till en 2:a el 3:a, med maxhyra på ca 6000 kr i Åkersberga Centrum. OBS! Ej intresserad av Norrgårdsvägen eller Runö Backe.
Lägenheten är del i en villa, men har helt separat ingång. Badrummet är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Köket har all modern bekvämlighet, även diskmaskin. I hyran ingår värme, vatten, el och sophämtning. Det finns även möjlighet till parkeringsplats. Ca 15 minuter till bussar som går till Åkersberga station (Roslagsbanan), Danderyds sjukhus samt Humlegården. Egen uteplats med utsikt över sundet in mot Sätterfjärden. Ej rökare eller husdjur. Lägenheten är planerad och möblerad för en person. Uthyres enbart möblerad.Skriv och berätta lite om dig själv så hör jag av mig.
Trevlig, ljus, jätte fin 2a. Stor vardagsrum. Ligger på plan 7 med fint utsikt. Hiss finns. Bra tvättstuga i BV. Centralt-läge: Åkersberga centrum, några min från roslagsbanan, dagis, skola, gymnasium bussförbindelser finns till olika stationer och nära till allt. Lägenheten ligger på ett fint område med flera lekparker och skog i närheten. Yta: 73 kvm2, Hyra: 6612 kr/mån. Vatten och värme ingår i hyran. Parkering finns om detta önskas Söker endast hyresrätt, helst i Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna och öppen för förslag. Maxhyra: 7000 kr/mån Tel:0733779999 E-post: tamanaye_to@msn.com
Lägenheten, ca 50m2, är del i en villa, med separat ingång och fördelat på 2 rum och kök. Badrummet är utrustad med tvättmaskin och köket har all modern bekvämlighet, även diskmaskin. I hyran ingår värme, vatten, el och sophämtning. Till lägenheten finns även en parkeringsplats. Ca 15 min till bussar som går till Åkersberga station och Roslagsbanan, Danderyds sjukhus samt Humlegården. Egen uteplats med utsikt över sundet in mot Sätterfjärden. Husdjur eller rökning accepteras inte. Lägenheten uthyres till en person. Skriv och berätta lite om dig själv så hör jag av mig.
Vi har en 1:a belägen mindre än 1 minut från Åkersberga centrum och på 3 minuters avstånd från Roslagsbanan. Då vi är två som har flyttat ihop och båda har en hel del saker så vill vi hitta någonting större så snart som möjligt! Helst vill vi flytta någonstans längst pendeln norrut eller längst Roslagsbanan men vi är mycket öppna för förslag så länge som förbindelserna är goda.