Quantcast
Till salu inom: ”

fender telecaster blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag har kommit till insikt att jag behöver sälja min älskade tele pga ekonomin... Denna gitarren är helt fantastisk. Jag har haft den i ett år, den är välskött och allt fungerar som det ska. En spes: 2 Samarium Cobalt Noiseless pickups Greppbräda i rosewood S-1 elektronik 22 fantastiska band C-profilshals Pärlan finns att hämta i Jönköping. Strängarna som sitter på är av det grövre slaget, men det är bara att byta vid behov. Jag är snabb på att svara via mail. Caset ingår inte.
Spelar inte elektriskt längre så jag hoppas att någon annan ska få mer nytta av den! Behöver bli av med grejorna fortare än tänkt och säljer dom därför nu separat. Ni som tidigare mailat om gitarren får gärna maila igen. Squier telecaster, mickarna är utbytta till fender custom texas specials. Priside 2000 kr. Line 6 Spider IV 15 watts förstärkare, fungerar som den ska, många inbyggda effekter. Priside 300 kr. Förutom mickarna så är allt köpt på Musikbörsen i Kristianstad, kvitton finns givetvis! Jag jobbar natt och är anträffbar på telefon mellan kl 15.00 - 00.00 på vardagar, helger 07.00-22.00.
Tjenare. Nu säljer jag min Fender Telecaster American Special Olympic White på grund av lite pengabehov. Den är inköpt ny för cirka 3 månader sedan. Det finns inga skador på den över huvud taget, (Som ny) och fungerar precis så som en American Tele ska. Slänger även med ett tweed hardcase som syns på bilden. Billigast ny hittar du den på Thomann för 7731 kr ex frakt. Jag hade tänkt mig 6500 kr ink Hardcase. Slå en pling eller maila så kan jag skicka mer bilder och info om gitarren. Mvh Nikolai Meurman
Hej. Säljer nu min fender 2011 telecaster. Som ny med fender gigbag och fender axelband. Nypris på enbart gitarren ligger på ca 4300 kr. jag vill ha 3500 för gitarren. Med tanke på alla tillbehör betalar ev köpare även frakt (250 kr med bussgods) då jag tycker att priset är rejält reducerat. Ni är välkomna med frågor. (obs, inte min gitarr på bilden, men den är i samma skick. Inte en repa!)
Fernandes Telecaster TE-2 MIJ troligtvis 80-tal - Mycket skön och välljudande Telecaster som enligt de flesta slår både MIM och MIJ FenderTelecasters. - Ovanlig och efterfrågad av folk med koll på Telecaster - Standard Telecaster setup - Fender gigbag ingår - Bra skick men med några dings - Passa på att göra ett klipp på en gitarr som spelar som en dyrgrip! Kolla in nedanstående länkar för lite info om Fernandes Telecaster: http://www.ibanezcollectors.com/forum/index.php/topic,14922.0.html http://www.harmonycentral.com/products/85175 - Fler bilder och info skickas vid förfrågan Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär.