Quantcast
Till salu inom: ”

fender jazz bass säljes

Verse
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnad Fender Mexico Jazz Bass i bra skick bortsett från en liten skada strax nedanför kontrollplattan. Lättspelad med kropp i al, hals i lönn och greppbräda av rosenträ. Priset inkluderar ett behändigt Lightcase. Dessvärre är bilden ganska mörk, men färgen är mer åt burgundy. Måste ses! Basen är injusterad för perfekt spelbarhet och vi lämnar en 3 månaders efterjusteringsgaranti. Finns att provspela hos Musikverkstan på Andra Långgatan 35 i Göteborg, men kan även skickas inom landets gränser mot en mindre fraktkostnad. Vid ev. frågor vänligen kontakta oss på 031-145522 eller maila till goteborg@musik-verkstan.se
Fender Jazz Bass från 1971, enligt The Guitar Dater Project och Guitarnucleus. Enligt Fenders egen lista så är den gjord mellan åren 1971 till 1973. Serienummret är 324383 för den som vill söka vidare. Basen är mycket sannolikt i original skick, åtminstone har jag inte gjort någonting under de 25 år basen varit i min ägo, jag köpte den runt år 1985. Lacken är sliten och dålig på sina ställen samt att det finns några små jack i halsen. Jag upplever dock inte jacken i halsen som störande för handflatan. Jag skickar gärna fler bilder på basen om så önskas.
Hey! Säljer nu min "Fender Mexico Standard Jazz Bass" då jag inte använder den längre. Den är ca 1 och ett halvt år gammal och är i ett väldigt fint skick. Det är en väldigt mångsidig bas som i princip klarar av vilken musikgenre som helst eftersom ljudet är utmärkt för det mesta. Priset när jag köpte den var 5699 kr. Jag kan tänka mig att sänka priset till 4000 kr vid en snabb affär. /Max
Säljer min Fender jazzbas, American Standard. Inköpt på 4Sound 2005, då för att jag spelade bas på gymnasiet. Har i princip inte spelat sen dess och känns oförskämt att låta ett så fint instrument bara stå och inte spelas på. Så basister - se hit! Softcase ingår. Finns på Södermalm i Stockholm för provspelning och hämntning, kan alternativt skickas med post - då tillkommer frakt. Kontakta mig för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer skön Fender Standard Jazz Bass V 5-strängad made in mexico alder body, brown sunburst. maple neck (modern C-shape) rosewood fretboard 2 standard J-Bass Single Coil pickup, standard vintage style bridge Tillverkad 2009. Inköpt ny av mig 2009 på Thomann. Fint skick, bara några dings. Lite lack borta runt straplock. Märken i lack efter strängbyte, bakom stall (B-strängen). Se bilder! Maila, ring ej! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.