Quantcast
Till salu inom: ”

finnstövarvalpar finsk stövare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker någon som kan tänka sig skänka/ sälja en finsk stövare runt ett år gammal. Men allt inom rasen är av intresse! Jag och min fru bor i en liten ort i Dalsland ute på landet. Där finns en massa egen skog man kan springa runt i och en katt, några höns + tupp, ett gäng får samt barn och barnbarn. Älskar att vara ute i naturen och då speciellt jaga hare. Det kan min fru intala;). Tyvärr gick vår hund bort, plötsligt och hastigt. Men vi söker inte bara en jakthund utan en ny familjemedlem att dela vårt liv med. Detta är en lånad mail. Get svarar bara på angivet telefonnummer eller hemnummer 0531-33021. Tveka inte och ring:)
Renrasig Finsk Stövare född 2014-06 säljes snarast pga arbete och tidsbrist. Ej registrerad i SKK. Moder Nirpi Fader Kilbackens Raju-Asko. Säljes endast till dig med tid ch tålamod. behöver aktiveras. Van attsitta i hundgård men finns det chans så tar han sig ut. Har tendens att tugga på saker inomhus som inte alltid är tillåtet. Säljes endast till någon med jakt intresse och vet vad det innebär med att ha en envis tokig finne. Fler bilder kan skickas vid intresse och mail kontakt i första hand då jag ej kan svara telefonen i arbetet. Givetvis är han chippad vaccinerad och försäkrad. Endast seriösa som vill ge Kasken en ny familj. Snäll och uppväxt med små barn, katter och andra han hundar.
På grund av tidsbrist är vi nu tvungna att sälja vår älskade Bamse. Bamse är blandning mellan Finsk Stövare och Karelisk Björnhund. Båda föräldrarna är Champions i Norge. Han är van vid andra hundar, katter och barn. Har varit både inne och ute men trivs bäst utomhus. Han kommer bli en perfekt jakthund då han spårar utmärkt, är skottvan och ställer upp sig vid upptäckt av vilt. Men tyvärr har det inte funnits tid att träna ordentligt. Han är 1 år, okastrerad, vaccinerad och avmaskad regelbundet. Bamse behöver komma till någon som är aktiv med honom då han har mycket energi och är ivrig på att lära sig saker. Pris 4000 Ett bra hem är viktigare än priset.!
Finsk stövare två tikar du kan välja vilken, vi behåller en. Födda 8 dec. Säljes för 4500 kr. Mormor är Kätysmäen Elin, 3 på rävsm. Mamma Hultavikens Spana. Pappa mycket meriterad rävhund! Ring för närmare upplysning!
Fina Finnstövarvalpar. Finns 3 st HANAR kvar. Valparna är nu 7 veckor . Säljes vid 8 veckor. Valparna säljes med stamtavla, vetbes o chippade. Det är en jakthunds ras, SÄLJES ENDAST TILL JÄGARE. För vidare info om stamtavlor mm hör av er, så sänder jag regnr. All kontakt sker i första hand med mail. Med vänlig hälsning Lars