Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering fodervärd finsk lapphund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

FODERHEM/HALVFODERVÄRD SÖKES TILL! Hane 17 månader gammal då matte/nuvarande fodervärd måste flytta till ställe där man ej bör ha hund. Halvfodervärd! mer om vad det innebär kan ni se på min hemsida, www.plymspireas.com En supertrevlig social hund som dock behöver stimulans så ingen soffpotatis men visst kelgris i all ära som de flesta Lapphundar. Gärna någon som kan tänkas ha gård och vill ha hjälp i vallningen eller någon som gärna tränar spår/agility/lydnad etc så grabben får hjärngympa och utlopp för sin energi, men även lugn och passitivitet blandat är givet! Grabben behöver stabilitet och van hundhand! Dock ingen utställninghund då han är för hög enligt rasstandard. Han är frisk och kry och har HD B Ögon Ua PRCD A Genomfört MH. Foderhemmet inte längre bort än 6 mil från Svenljunga om inte andra förbindelser till närhet kan finnas! Vid intresse så givetvis hör ni av Er till mig för ytterligare mer info!
Vi har efter noggrant övervägande kommit fram till att våran mysiga Finska Lapphund måste omplaceras alternativt få en fodervärd. Han är väldigt lättlärd, busig, glad och gosig, vill gärna ligga i famnen om han får. Han är nyfiken och väldigt snäll mot personer och andra hundar. Van vid katter och barn. Just nu är han lite av en vakthund som får vara lös själv på gården och skäller när någon kommer. Han är tre år gammal nu i juni och kastrerad. Han har mycket potential, skulle säkert kunna användas till det mesta där han får tänka och röra på sig. Han behöver få komma till någon som har mycket tid för honom. Gärna någon som vill hålla på med agility, spårning, lydnad eller liknande. Skriv gärna och berätta vad du/ni har att erbjuda så hör vi av oss. Endast seriösa.
På grund av mattes studier måste vår finskalapphund Tyke (hane 6 år) få ett nytt hem eller ev fodervärd. Tyke är en genomsnäll hund som gillar att vara ute och röra på sig och friluftsliv som paddling. Han är van att vara ensam hemma men ska inte vara det mer än halva dagar. När det kommer någon varskor han men han vaktar inte och han går bra med barn. Han går fint på promenader men gillar ibland inte stora hanhundar, små bryr han sig inte om. Katter och igelkottar skäller han ut. Han gillar att åka bil, buss och tåg och få klorna klippta. Vi tror att Tyke ska bo i en familj där man rör på sig och finns en ytterligare hund i familjen skulle han säkert gilla om det var en tik. Han är chippad och försäkrad.
Nu har vi valpar efter Lapprikets Hermajni och Vallarjäntans Cactus. Dom föddes 140711 och är leveransklara 140905. Vi har en liten uppfödning i hemmiljö. När valparna lämnar oss är dom reg i skk, avmaskade vaccinerade, chippade och veterinärbesiktade med intyg som inte är äldre än 7 dagar. Majni är ögonlyst ua. Pra/prcd A och Höft A. Cactus är ögonlyst ua. Pra/prcd B. Höft B. Dom är dolda felförsäkrade i folksam i 3 år. Nu är det bara en cremefärgad hane kvar som heter Gazton kvar att tinga. Titta gärna in på vår hemsida www.winnersteams.se Valp Finsk lapphund Vallhund