Quantcast
Till salu inom: ”

valpar hamilton stövare säljes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker hem till mina underbara blandrasvalpar födda 7 november. Det är endast 2 tikar kvar. En lägre och en högre byggd. Föräldrar:drever/smålandsstövare (tik) och drever/hamilton/luzern stövare (hane). Föräldrarna är mycket tillgivna med gott lynne och jaktintresse. De har stort intresse för hare men också för rådjur. De är underbara jaktkamrater att ha med till skogen. Valparna är trefärgade och mycket glada och pigga. Eftersom det finns smålandsstövare i dem är svansen av naturen lite olika lång. De är leveransklara eftersom de är över 8 veckor gamla, cipmärkta och avmaskade. I tidigare kullar har valpar också levererats som rena familjehundar vilket fungerar mycket bra. Kontakt endast per telefon:0706/324748
6 valpar till salu (2 tikar och 4 hanar) födda 2012-06-09 Mamma är en blandning av hamilton,finne,ryss stövare och treewalker. Hon jagar räv och lokatt och har ett bra skall. Pappa är blandning av finne och hamilton. Han jagar räv, mård och lokatt. Har även varit med på björnjakt. Valparna är chippade, vetrinärbesiktade, vaccinerade och avmaskade vid leverans. Finns nu bara hanar kvar Inga mail bara telefonkontakt.
Bordercollie och Hamilton Stövare. Födda 26/3-11 4Hanar 1tik. Väldigt socila valpar. Valparna är vana vid barn, katt och andra hundar. Leverans klara v21 vid 8 veckors ålder enligt SKKs regler och är vid leverans: *Veterinärbesiktigade *Chipmärkta *Vaccinerade *Avmaskade *Dolda Fel försäkrade Är du seriöst intresserad är du välkommen att kontakta oss...
Endast 4st valpar kvar, födda 28 april -11 2 tikar, 2 hanar Fader: Hamilton stövare Mor: Schäfer/Collie Leveransklara v.25 Vet. bes. ID-märkta, Vacc, avmask. vid leverans.
Valpar f 110424 .Endast 1 tik och 1 hane kvar. Vet. besiktigade, öronmärkta vaccinerade och reg i SSK. Klara för lev .110620 För mer inf. ring 0532-71421 el 073-8168008.