Quantcast
Till salu inom: ”

stövare säljes

Stövare
F
Stövare
F

Tidigare annonser till salu

Ica bokförlag. 1998. 152 s. Inbunden. 585 gram. Gott skick. I stövarjakt kan ofta intresse för jakt, hundar och natur förenas. Stövarjakten har lång tradition i Norden men är väl anpassad till nutida jaktförhållanden. Dagens stövare har ett lugnt drevsätt och är givetvis rådjursrena. Stövare och stövarjakt beskriver de flesta sidorna av stövarjägarens verksamhet: jaktens förutsättningar, stövarens arbetssätt och injagning. Den viktiga rådjursrenheten har fått ett eget kapitel, liksom jaktprov och utställningar. De olika stövarraserna presenteras utförligt med historik, egenskaper och rasstandarder.
Vi söker efter ett nytt hem till våran underbara 7 åriga tik. Hon är en blandning mellan schäfer och Hamilton stövare, hon är en mellan hund. Hon har jätte härlig personlighet men hon har svårt med andra hundar och väldigt mycket energi, hon älskar barn och vuxna. Vi söker ett hem där hon kommer att få väldigt mycket omsorg samt någon som bor på landet som har tid att ta hand om henne. Uppfyller du inte bägge kraven behöver du inte höra av dig
Jag har haft en sån underbar tik som blev förolyckad. Fadern till denna tik var korsning mellan Hamilton, Bigel och Smålandstövare. Modern var Bigel och Vaktel. Jag letar efter någon liknande korsning. Altenativ Smålandstövare och Bigel. Eller Schillerstövare och Bigel. Jag är pansionär som har haft hundar sedan 1948 och bor i villa. Nås på telefon alla dagar i veckan.
Min super fina tik förväntas valpa den 22 dec. Om du går i funderingar om att skaffa en valp så har du ett ypperligt tillfälle nu att göra en Intresses anmälan via mejl och för mer info. Valparna är då leveransklara i februari. Tiken är 85% golden 15%stövare,,,hannen är golden flat, så valparna blir jättefina,stabila i psyket , underbara familjehundar. När tiken valpat skickas givetvis bilder vid förfrågan. Och svar på hur många de blev.