Quantcast
Till salu inom: ”

fisher f2 metalldetektor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktig detektor för den som vill testa metallsökning. Med bra anledning är det en av dom mest sålda detektorer. Den kan allt som en "stor" fast lite mindre djup och snabb. Toppen för stranden men även skog och åker lämna man inte tomhänd. F2 har en mycket bra filter som gör det möjligt att sortera ut skräp. Den här detektorn betalar sig snabbt. Många fler detektorer och en stor detektortest på : www.run-detektor.se OBS! Nu är det 5 år garanti på XP-detektorer XP DEUS, Goldbug, Whites, m.m.
Fisher F2, riktig bra detektor att börja med Fisher F2 med 20 cm sökspola samt XP-hörlurar (värde 199 kr) och 5 år garanti •Digital högupplöst infodisplay •Lämplig för alla sorter av mark (även sandstrand) •Vikt: ca 1,2 kg •Lämpar sig för nybörjare •Grafisk indikation på föremålets ungefärliga djup •Kan filtrera ut oönskade metallsorter (bl.a. järn) Även tillbehör och andra detektorer av märken XP, Fisher, Whites och Tesoro på min hemsida run-detektor.se
Säljer min metalldetektor som knappt använts. Ganska sorgligt med tanke på hur kul den är att använda, Den funkar jättebra, hittar och urskiljer all mettall 3-4 decimeter ner, större objekt hittad ännu djupare. På den korta tid jag ägt den (köpte den i somras) Har jag hittat både en guldring och ett örhänge, grannens gränspinnar samt Massa annan historia. Men tidsbrist å andra intressen kommer i mellan. Fisher F2 är en jätte prisvärd och bra detektor som är suverän för förstagångs köpare Den kostade ny 2500:- och är fortfarande som ny. Skickar med ett par hörlurar också.
Hej! Tänkte sälja min helt nya Fisher F2 pga bristande intresse. Endast använd i 1 h. Original batterier sitter i. Medföljer: Instruktionsbok Garret skopa i Plast Coil Cover 8" Vid snabb affär viss prutmån!
En riktig detektor för den som vill testa metallsökning. Med bra anledning är det en av dom mest sålda detektorer. Den kan allt som en "stor" fast lite mindre djup och snabb. Toppen för stranden men även skog och åker lämna man inte tomhänd. F2 har en mycket bra filter som gör det möjligt att sortera ut skräp. Den här detektorn betalar sig snabbt. http://www.detektor.no/subdet114.htm