Quantcast
Till salu inom: ”

gary fisher cyklar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska pärlan bort. De sitter följande komponenter på cykeln: Ram: Gary fisher Dämpare: Marzocchi Drop-Off, 130mm Broms: Hayes HFX-9 (hydralbromsar) Hjul: 26" Maxxis Hookworm Fälgar: Sun Rims Rhyno Lite styre/styrstam: bontrager Växlar: Singelspeed Blästrad och lackad hos Sandö måleri,orange med guldflakes och svart med guldflakes. Skickar även med hydralisk frambroms & bromsskiva, nya bromshandtag och ett 18växel system från Shimano. Vid snabb affär kan priset diskuteras /Mvh Simon Pettersson
Ska nu sälja min fantastiskt fina Peugeot retroracer. Cykeln är byggd mellan 1979-83 men en intresserad kan nog hitta mer exakta årtal. Cykeln är i jättebra skick, jag har inte använt hojen på ett år och misstänker att växlar kan behöva justeras lite. Däck är bytta och endast använda en kortare höst. Pris: 3000 eller ett anständigt bud ps. Har dessutom en Gary Fisher Ram (se bilden) från en X-Caliber som jag gärna tar ett bud på.
Mountain bike Gary Fisher Marlin säljes. Cykeln har stått i förrådet i 10 år så den behöver lite tvättning o omsorg osv. Men istället för att den står där o ingen använder den så säljer jag den eftersom jag behöver barnsadel på cykeln i några år till...Sist jag använde den fungerade den utmärkt! Pris: Ge mig ett bud som är rimligt, skambud tar bara din och min tid o sista priskompisar undanbedes.
Fin tävlingscykel som inte använts sedan 2005. Den är i gott skick, fungerar perfekt och är utrustad med toppkomponenter. Det finns några repor och en liten buckla på bakstaget med det påverkar inte ramen på något sätt. Ram: Gary Fisher SuperCaliber, Stl. L, fr. 2000 Gaffel: Rock Shox SID SL Växelreglage: XTR Bromsar: XTR Bakväxel: XTR Framväxel: XT Vevparti: XTR Hjul: Mavic Crosslink Däck: Schwalbe Racing Ralph (nya) Styre: Pazzaz Styrstam: Profile Design Stiffy Sadelstolpe: Tomac Pedaler: Shimano SPD Sadel: Selle Italia Flite Gel Cykeln finns i Vasastan.
Hej. Nu har jag växt ifrån min cykel eftersom att körkortet är väldigt nära. Jag har cyklat under yngre dagar och haft väldigt roligt med den. Cykeln är inte använd på ett bra tag. Cykeln är en Gary Fisher Opie (från 2006) som precis har bytt framgaffel. Dock har cykeln något slitna handtag och pedaler. Jag hade tänkt mig 1400 kronor för cykeln, men kan tänka mig att sänka priset vid snabb affär. Givetvis finns kvitto om så önskas. Ring gärna mig för mer information på 0708-257527.