Quantcast
Till salu inom: ”

fletcher båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fletcher 160 gts classic säljes Motorn är en 135 hk Mercrusier. Fletcher är en Engelsk kvalitetsbåt med fantastiskt skrov. går mycket stabilt. Fletcher kan med lätthet mäta sig med andra båtar som Bayliner, Sea Ray, Fourwinns, Flipper mm. Båten har fått nya säten klädda av en sadelmakare och nya orginaldekorer så båten ser riktigt bra ut. Med följer också en ny reggad 80 kärra så du kan ta med dej båten smidigt. Ny Michiganpropeller för säsongen. Mer bilder kan skickas vid intresse.
Fletcher med Suzuki 55hk 88-90 Eltilt,Oil injection(behöver inte blanda oljan i bensinen.Motorn är servad med impeller byte(förra ägarn)förra året. Båten går kanon i vattnet runt 30knop perfekt för ring,skidor,Wakeboard. Båten är L=4.60 B=1,70 stabil båt tack vare sitt v-formade skrov stereo,ellänspump,hamnkapell. Säljes pga andra intressen hinner ej åka med den så lägg ett bud så får vi se, båten skall bort innan hösten.(Kan även sälja motor 20000kr båt 10000kr för sig men då måste motorn säljas först) Maila helst kollar dagligen ring mellan 18-22 pga jobb(fler bilder finns)Ev byte bil bytesvärde 30000kr(bil mellan 10-15000kr golf3 el liknande)
Fletcher arrowflyte 3,14 m lång Helt ombyggd med ny inredning. Motor evinrude 60 hk går riktigt bra servad och genomgången. Ny el dragen. Massa mätare kan följa med. Har kabelhärva. Kan säljas separat. Motor 12000 Skrov 7000 Släp 3500 riktigt fin 30 kärra med vinch. Allt 20000 Till det negativa. Båten råkade ut för en storm i somras. Så lanternorna rök mot bryggan. Och även att han slet sig satt han slet lös tampfästet från båten. Annars riktigt fin. Mer bilder finns till intresse.
Säljer nu min fantastiskt roliga båt då den inte har används så mycke. De sitter en evenrude 90 hk på som är uppgraderad till 115 hk så den går riktigt bra, perfekt båt för vattensport. Har även en fågelsta 1250 båtkärra som kan köpas till, den är dock inte besiktigad men den är ordninggjord. Hade tänkt mig 33000:- för båten och 10000:- för kärran men som alltid billigare vid snabb affär
Hej säljer nu min Fletcher arrow pågrund av köp av en större båt. Båtenär nylakerad på firma i höstas. Båten är en Engelsk sportbåt. Motorn är en evinrude 90 hk med trimm och tillt från 1992 och går mycket bra nyservad med växelhusolia impeller tänstift.. båten är stabil och går fint i sjön den har inte gått i saltvatten. Förvarad inomhus under vintern. Tillbehör. hamnkappel ny tank och ny bränsleslang. sterio med nya högtalare paddel ankare Båtshake fenders batteri med huvudströmsbrytare och ett extra batteri båda batterierna är på 80 ampärtimmar. Har även en trailer som ingår.